Stipendejä OSAO:n opiskelijoille

9.12.2022

Pudasjärven kaupunki myöntää vuosittain jokaiselle pudasjärveläisessä toisen asteen oppilaitoksessa opintonsa aloittavalle opintoavustuksen. Stipendejä on myönnetty vuodesta 2009 lähtien, jolloin Pudasjärvi juhli 370-vuotista historiaansa. Tänä vuonna stipendin suuruus on 383 euroa, ja se maksetaan kahdessa erässä.

OSAO:n Pudasjärven yksikön ensimmäisen vuoden opiskelijoita muistettiin torstaina 8.12.2022 Hyvän olon keskus Pirtissä järjestetyssä tilaisuudessa. Pudasjärven kaupungin opetus- ja sivistysjohtaja Juha Holappa painotti puheessaan yrityksissä ja kunnan palveluissa vallitsevaa suurta työntekijöiden tarvetta. OSAO:n opiskelijat tulevat valmistumisensa jälkeen olemaan haluttua työvoimaa monella eri alalla.

OSAO:n koulutuspäällikkö Kaisu Möttönen kiitti opiskelijoita aktiivisuudesta ja toivotti onnea tuleviin opintoihin. Möttönen kiitti myös Pudasjärven kaupunkia tiiviistä ja monialaisesta yhteistyöstä.

Pudasjärven lukion ensimmäisen vuosikurssin opiskelijoille jaettiin stipendit Hirsikampuksen itsenäisyyspäiväjuhlassa 2.12.2022.

Kuva: Anna Lehtinen

Last modified: 13.2.2023

Comments are closed.