Pudasjärven kaupunki julkaisee maksutta yleishyödyllisten yhdistysten ja yhteisöjen Pudasjärven alueella järjestämiä, kaikille avoimia tapahtumia kalenterissa. Tapahtumasta voi ilmoittaa tällä lomakkeella.

Poliittiset tilaisuudet (esim. vaalitilaisuudet) ovat mahdollisia julkaista vain, jos paikalla on vähintään kolmen puolueen edustajia tai kaupunki on niissä mukana.

Loading Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.
Tapahtumasarja Tapahtuman sarja: Ebban polun kulttuurikävelyt

Ebban polun kulttuurikävelyt

18.7. klo 17:00-19:00

Pudasjärven keskustassa, Kurenalla polveilevat paikkakunnan historiasta kertovat polut, jotka kiertävät Kurenalan Iijoen molemmin puolin.

Historiapolut kulkevat pääosin Nynäsin sisarusten, Annan ja Ebban v. 1907 piirtämän kartan mukaisesti. Alkuperäinen kartta on Pudasjärven Museossa. Poluille on otettu mukaan myös muutamia hieman uudempia rakennuksia.

Viime kesän kotiseutuviikolla kiersimme yhdessä Annan polun kohteet. Tänä kesänä Ebban historiapolun voi kiertää opastettuna kotiseutuviikolla 18. ja 20.7. ja vielä elokuussa 5.8. Historiapolut voi kiertää myös omatoimisesti nettisivujen opastamana.

Nämä kävelyt toteutamme yhdessä Pudasjärven maanpuolustusnaiset ry:n kanssa, Pudasjärven kaupungin ja Osuuspankin tuella.

Tervetuloa!

Tiedot

Päivämäärä:
18.7.
Aika:
17:00-19:00
Sarjat:
Tapahtuma kategoria: