Pudasjärven kaupunki julkaisee maksutta yleishyödyllisten yhdistysten ja yhteisöjen Pudasjärven alueella järjestämiä, kaikille avoimia tapahtumia kalenterissa. Tapahtumasta voi ilmoittaa tällä lomakkeella.

Poliittiset tilaisuudet (esim. vaalitilaisuudet) ovat mahdollisia julkaista vain, jos paikalla on vähintään kolmen puolueen edustajia tai kaupunki on niissä mukana.

Loading Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Elävän Iijoen melonta ja soutu 2023

4.7. klo 08:30-8.7. klo 17:00

Elävän Iijoen soututtapahtuma

Tapahtuma on niin ensikertalaisille kuin paljon joella liikkuneillekin sopiva jokiretkeilytapahtuma. Tule mukaan päiväksi tai useammaksi. Matkaa Iijoella kertyy viiden päivän aikana noin 160 kilometriä. Päivämatkat ovat noin 30 kilometrin mittaisia. Kokoonnumme maanantaina 4.7. Taivalkosken Saijaan, vesille lähdetään tiistaiaamuna. Matka etenee Taivalkosken, Parviaisen, Kuren ja Pudasjärven Hilturannan kautta Kipinään, jonne tapahtuma päättyy lauantaina iltapäivällä.

Tämän vuoden teemana on Kulkijoita Iijoella – tuomme viikon aikana esille puuveneen merkitystä jokivarren ihmisille ja joelle liikkujille. Iijoki on ollut tärkeä valtaväylä, entisaikojen moottoritie. Puuvene on tärkeä kulkuneuvo, jolla on ollut suuri rooli ihmisten ja tavaroiden kuljettamissa ja elannon hankkimisessa. Tänä päivänä Iijoella on merkittävä luontomatkailuarvo – joki yhdistää soutajat ja melojat. (Kuva Tytti Lauhava-Kääriäinen)

Tarkemmat ohjeet ja ilmoittautumiset www.elavaiijoki.fi

Tiedot

Alkaa:
4.7. klo 08:30
End:
8.7. klo 17:00
Tapahtuma kategoria: