Pudasjärven kaupunki julkaisee maksutta yleishyödyllisten yhdistysten ja yhteisöjen Pudasjärven alueella järjestämiä, kaikille avoimia tapahtumia kalenterissa. Tapahtumasta voi ilmoittaa tällä lomakkeella.

Poliittiset tilaisuudet (esim. vaalitilaisuudet) ovat mahdollisia julkaista vain, jos paikalla on vähintään kolmen puolueen edustajia tai kaupunki on niissä mukana.

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Heikki Ruokangas Solo

23.2. klo 18:00-19:00

VAPAA PÄÄSY!

Heikki Ruokangas (s.1987) on oululainen jazz/avantgarde-kitaristi sekä säveltäjä. Ruokankaalta on ilmestynyt yhteensä kaksitoista albumia, joista ensimmäinen julkaistiin vuonna 2015 lontoolaisen F-IRE:n toimesta. Hänen uusi akustinen soolokitara-albuminsa “Karu” ilmestyy New Yorkissa vaikuttavan 577 Recordsin julkaisemana 3.10.2023.

Melodian ja metelin vuoropuhelu muodostaa Ruokankaan musiikillisen ilmaisun, joka liikkuu herkistä tunnelmista lähes väkivaltaiseen avantgarde-revittelyyn. Musiikki on saanut vaikutteita sekä inspiraatiota mm. jazzista, kansanmusiikista, avantgarde- sekä nykymusiikista. Hänen musiikissaan kuuluu vahvasti pohjoissuomalaisuus ja omakohtaisuus. Ruokangas on esiintynyt kotimaan lisäksi muun muassa Tanskassa, Virossa, Saksassa, Ruotsissa sekä Italiassa ja Ruokankaan musiikkia on julkaistu Iso-Britaniassa, Yhdysvalloissa, Portugalissa, Australiassa sekä Saksassa. Ruokangas on yksi kansainvälisen Habitable Recordsin perustajajäsenistä.

Lisätietoa: https://www.heikkiruokangas.com/

Kuva: Anna-Katri Hänninen

Tiedot

Päivämäärä:
23.2.
Aika:
18:00-19:00
Tapahtuma kategoria:

Tapahtumapaikka

Kurkisali, Hyvän olon keskus Pirtti
Varsitie 1
Pudasjärvi,
+ Google Map

Järjestäjä

Kulttuuripalvelut