Pudasjärven kaupunki julkaisee maksutta yleishyödyllisten yhdistysten ja yhteisöjen Pudasjärven alueella järjestämiä, kaikille avoimia tapahtumia kalenterissa. Tapahtumasta voi ilmoittaa tällä lomakkeella.

Poliittiset tilaisuudet (esim. vaalitilaisuudet) ovat mahdollisia julkaista vain, jos paikalla on vähintään kolmen puolueen edustajia tai kaupunki on niissä mukana.

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

LauluMatka: Jokiristeily Keski-Eurooppaan

21.7. klo 18:00-20:00

LauluMatka

Heinäkuussa LauluMatka saapuu Pudasjärvelle!

Tervetuloa seilaamaan aidosti kansainvälisissä tunnelmissa musiikin tahtiin Keski-Euroopan jokia Atlantilta aina Mustanmeren rannoille Ukrainaan!

Ohjelmassa vauhdikas ja nostalginen sikermä vanhoja tuttuja ja ikivihreitä lauluja niiden alkuperäisillä kielillä ja onhan siellä mukana myös muutama uusi tuttavuus.Risteily soveltuu erityisesti muistojen musiikista ja kielistä kiinnostuneille, mutta kyllä jokilaivan kyydissä pysyy myös ilman kieliopintoja. Alkuperäisen sanoituksen suomennos näkyy ruudulta. Samalla jutustelemme näiden laulujen synnystä ja historiasta.

Pari tunnin konsertti väliaikoineen.

Matkalipun saa 15 eurolla käteisellä tai MobilePaylla portin pielestä.Etukäteen voit varata paikkasi paatin kannelta numerosta: 040 7467553 (Helmi) tai sähköpostilla liput@laulumatka.fi

Pudasjärven Kurkisali (Varsitie 1) PE 21. heinäkuuta 2023 klo 18

Tässäpä vähän maistiaisia: https://www.youtube.com/watch?v=mwTgFe_QJE0Ja jos kiinnostaa niin täältä löytyy lisää: www.laulumatka.fiASTU LAIVAAN LAULUJEN LAINEILLE!

Tiedot

Päivämäärä:
21.7.
Aika:
18:00-20:00
Tapahtuma kategoria:

Tapahtumapaikka

Kurkisali, Hyvän olon keskus Pirtti
Varsitie 1
Pudasjärvi,
+ Google Map

Järjestäjä

Kulttuuripalvelut