Pudasjärven kaupunki julkaisee maksutta yleishyödyllisten yhdistysten ja yhteisöjen Pudasjärven alueella järjestämiä, kaikille avoimia tapahtumia kalenterissa. Tapahtumasta voi ilmoittaa tällä lomakkeella.

Poliittiset tilaisuudet (esim. vaalitilaisuudet) ovat mahdollisia julkaista vain, jos paikalla on vähintään kolmen puolueen edustajia tai kaupunki on niissä mukana.

Loading Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Panuman poroajot ja koko perheen talvitapahtuma

2.4. klo 12:00-17:00

Panuman poroajot

Porot kisaavat pitkästä aikaa Pudasjärven Panumalla sunnuntaina 2.4.2023 kello 12

Panuman Kultasprintti ja koko perheen iloinen talvitapahtuma kutsuvat viettämään mukavaa talvipäivää Pudasjärven Panumalle sunnuntaina 2.4.2023 kello 12 alkaen. Perinteikkäät poroajot järjestetään nopeatempoisena sprinttikisana, jossa toisistaan mittaa ottavat lähipaliskuntien vauhdikkaat kilpaporot.Porot laukkaavat kahdeksasosamailin matkan pudotusajona, joten yleisöllä riittää seurattavaa aina alkueristä finaaliin saakka. Päivän paras ajokas palkitaan aidolla kultakimpaleella.

Koko perheen iloiseen talvitapahtumaan erityisen tervetulleita ovat lapset. Alle 12-vuotiaille on tapahtumaan vapaa pääsy ja jokainen lapsi palkitaan. Lapsille on luvassa monenlaista ilmaista ohjelmaa. Suuren suosion saaneet keppiporot kirmaavat jälleen paikalle ja kutsuvat pieniä ystäviä leikkimieliseen kisailuun. Tapahtumapaikalla on kisaravintola ja arvontaa.

Tapahtumapaikka on keskellä Panuman kylää, Hiekkarannan tuntumassa osoitteessa Panumantie 310. Paikalle on opasteet Oulu–Kuusamontieltä. Oulusta matkaa kertyy noin 60 km ja Kurenalta 38 km. Pääsylippu maksaa 10 euroa, alle 12-vuotiaille on vapaa pääsy. Varaattehan mukaan käteistä rahaa, kiitokset. Järjestelyistä vastaa Panuman kyläyhdistys Panumajärvi ry. Lisätietoja tapahtumasta verkossa osoitteessa www.panuma.fi, facebook.com/panumajarvi sekä instagram.com/panuman_kyla.

Tervetuloa seuraamaan Kultasprinttiä ja viettämään hauskaa päivää Panumalle!

Tiedot

Date:
2.4.
Aika:
12:00-17:00
Tapahtuma kategoria:
Tapahtuma Tags:
,

Tapahtumapaikka

Panuman kylä
Panumantie 310
Panuma,
+ Google Map