Pudasjärven kaupunki julkaisee maksutta yleishyödyllisten yhdistysten ja yhteisöjen Pudasjärven alueella järjestämiä, kaikille avoimia tapahtumia kalenterissa. Tapahtumasta voi ilmoittaa tällä lomakkeella.

Poliittiset tilaisuudet (esim. vaalitilaisuudet) ovat mahdollisia julkaista vain, jos paikalla on vähintään kolmen puolueen edustajia tai kaupunki on niissä mukana.

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Perheen parhaaksi: Teatteriretki Ihmemaa Oz

8.3. klo 10:30-16:30

Vapaa pääsy

Hiihtolomalla perjantaina 8.3.2024 Pudasjärven seurakunta ja Pudasjärven nuorisotoimi järjestävät Perheen parhaaksi-projektissa perheille mahdollisuuden päästä kokemaan yhdessä teatterin taikaa! Näytöksenä on Ihmemaa Oz. Esitys alkaa isolla näyttämöllä klo 13.00 ja kestää kaksi tuntia. Ennen teatterinäytöstä käymme yhdessä syömässä lounaan. Teatterin jälkeen on hetki vielä aikaa käydä kaupungilla.

Tälle retkelle lapsi tai nuori ei voi lähteä yksin vaan hänellä on oltava mukana huoltaja.

Milloin: pe 8.3.2024

Klo: lähtö klo 10.30 ja paluu n. klo 16.30

Kenelle: alkaen 6-v (teatterin esittämä suositus), nuoret ja heidän huoltajat(äiti/isä/isovanhempi) 

Hinta: maksuton

Ilmoittautuminen: Pudasjärven kaupungin verkkokaupassa, sekä lapset, nuoret ja huoltajan tulee ilmoittautua. Huoltajan ilmoittaututessa, huoltaja kohtiin riittää kirjain tai viiva. Huoltaja kirjoittaa tietonsa osallistuja kohtiin. Ilmoittautuminen alkaa ma 5.2 ja päättyy pe 16.2.2024. Lähetämme muistutusviestit huoltajille ennen retkeä. Jos on kysyttävää verkkokaupan ilmoittautumisesta, ole yhteydessä Maritaan.

Lisätietoja voi kysellä:

Sirpa Kukkohovi 040 752 4387 sirpa.kukkohovi@evl.fi

Marita Hankila 040 352 9042 marita.hankila@pudasjarvi.fi

Tiedot

Päivämäärä:
8.3.
Aika:
10:30-16:30
Hinta:
Vapaa pääsy
Tapahtuma kategoriat:
,
Kotisivu:
https://verkkokauppa.pudasjarvi.fi/tuote-osasto/nuoriso-ja-kulttuuripalvelut/leirit-retket-ja-kerhot/