Yleishyödylliset yhdistykset ja yhteisöt voivat ilmoittaa kaikille avoimista tapahtumistaan maksutta tällä lomakkeella.

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Pudasjärven tuulivoimaselvityksen esittely- ja keskustelutilaisuus

15.6. klo 17:00-19:00

Tuulimylly

Pudasjärven kaupunki on päättänyt laatia tuulivoimaselvityksen kaupungin alueelle. Selvitystyössä kartoitetaan tuulivoimalle potentiaaliset alueet ja muodostetaan näkemys tuulivoimatuotannon kehittämisen mahdollisuuksista Pudasjärven kaupungin alueella. Selvityksen avulla tuotettavalla Pudasjärven kaupungin tuulivoimastrategialla luodaan tahtotila ja tavoitteet tuulivoiman kestävään kehitykseen Pudasjärvellä 2030. Tavoitteena on myös lisätä paikallistason tietoutta tuulivoimatuotannosta ja lisätä yhteistyötä aiheen ympärillä. Tuulivoimaselvitys laaditaan yhteistyössä kaupunkilaisten ja eri sidosryhmien kanssa.

Tuulivoimaselvitykseen liittyen järjestetään esittely- ja keskustelutilaisuus Hyvän olon keskus Pirtissä keskiviikkona 15.6.2022 klo 17–19. Tilaisuudessa esitellään tuulivoimatuotannon nykytilannetta kaupungin alueella ja tuulivoimaselvityksen tavoitteita sekä kerätään kaupunkilaisten näkemyksiä tuulivoimaan liittyen.

Tilaisuuteen on mahdollista osallistua myös etäyhteydellä. Linkin ja ohjeet Teams-kokoustapahtumaan löydät: www.pudasjarvi.fi/tuulivoimaselvitys

Tervetuloa osallistumaan!

Tiedot

Päivämäärä:
15.6.
Aika:
17:00-19:00
Tapahtumaluokka:
Kotisivu:
https://www.pudasjarvi.fi/tuulivoimaselvitys/

Tapahtumapaikka

Kurkisali, Hyvän olon keskus Pirtti
Varsitie 1
Pudasjärvi,
+ Google Map