Pudasjärven kaupunki julkaisee maksutta yleishyödyllisten yhdistysten ja yhteisöjen Pudasjärven alueella järjestämiä, kaikille avoimia tapahtumia kalenterissa. Tapahtumasta voi ilmoittaa tällä lomakkeella.

Poliittiset tilaisuudet (esim. vaalitilaisuudet) ovat mahdollisia julkaista vain, jos paikalla on vähintään kolmen puolueen edustajia tai kaupunki on niissä mukana.

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Teatteri Tie: Kettu ja Korppi ja muita opettavaisia eläintarinoita Aisopoksen tapaan

16.7. klo 13:00-14:00

Kettu ja korppi

Kettu:Voih! Sinun ulkonäkösi on luomakunnan loisteliain ihme! Jos vielä osaisit laulaakin kauniisti niin olisit todella koko lintumaailman kadehdittu kiistaton kuningatar!-Ja niin korppi avasi suunsa vaakkuakseen ja raakkuakseen, mutta silloinpa juustonpala putosi kuin putosikin sen nokasta suoraan alhaalla odottavan ketun avonaiseen kitaan.

Opetus:Ole tarkkana, kun sinua kehutaan ja jos kehut eivät ole totta niin varo sitä, joka kehuu.

Teatteri Tie kiertää Suomea jälleen kesällä 2023. Silloin Teatteri Tie pakkaa mukaansa esityksen lisäksi 80 hengen nousevan katsomon, joka on helposti sijoitettavissa luonnon keskelle maisemaan kuin maisemaan.

Kesällä 2023 otamme ohjelmistoomme mm. Aisopoksen (620-564 eaa.) opettavaiset eläintarinat. Nämä tuhansia vuosia vanhat, juonikkaat faabelitimantit ovat ikiaikaisin osa ihmiskunnan yhteistä kertomusperinnettä ja niiden sisältämät opetukset ansaitsevat tulla jaetuksi jokaiselle sukupolvelle jokaisena aikana. Niinpä Teatteri Tie ottaa nyt kantaakseen tämän vastuun ja esittää tarinoita teatterin kielellä 2020-luvun suomalaisille ympäri maan.

Esityksemme koostuu faabeleiden parhaimmistosta, jotka olemme valinneet neljästäsadasta tarjokkaasta ja näyttämöllistäneet ne.

Pienoisnäytelmien välissä jutustelemme yleisön kanssa tarinoiden opetuksista ja tarjoamme heillekin ja erityisesti tietysti lapsille mahdollisuuden matkia eläimiä ja leikkiä kanssamme teatterileikkejä nähtyjen episodien innoittamina.

Esityksen kesto väliaikoineen n. 1 h
Rooleissa: Iika HartikainenNäytelmiksi kirjoittaminen ja ohjaus: Hannu RaatikainenIkäsuositus: Yli 5 vuotiailleVAPAA PÄÄSY!

Tiedot

Päivämäärä:
16.7.
Aika:
13:00-14:00
Tapahtuma kategoriat:
,

Tapahtumapaikka

Pudasjärven kotiseutumuseo
Siuruantie 225
Pudasjärvi,
+ Google Map

Järjestäjä

Kulttuuripalvelut