Pudasjärven kaupunki julkaisee maksutta yleishyödyllisten yhdistysten ja yhteisöjen Pudasjärven alueella järjestämiä, kaikille avoimia tapahtumia kalenterissa. Tapahtumasta voi ilmoittaa tällä lomakkeella.

Poliittiset tilaisuudet (esim. vaalitilaisuudet) ovat mahdollisia julkaista vain, jos paikalla on vähintään kolmen puolueen edustajia tai kaupunki on niissä mukana.

Loading Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Ystäväkurssi

21.3. klo 17:00-20:00

Kaksi ystävää

Ystäväkurssi toimii ponnahduslautana Punaisen Ristin ystävätoimintaan ja antaa valmiudet toimia vapaaehtoisena ystävänä yksinäiselle. Jos sinulla on kyky kuunnella ja olla läsnä, olet sopiva vapaaehtoiseksi ystäväksi. Erityistaitoja ei tarvita.

Ystävätoiminta on tarkoitettu kaikenlaisille ihmisille; nuorille, iäkkäämmille, opiskelijoille, perheellisille, yksineläjille, kaikille sukupuolille, eri kulttuureista tuleville. Voit valita sinulle sopivan tavan auttaa.

Voit tavata ystävääsi henkilökohtaisesti, olla ystävä verkon välityksellä tai osallistua ryhmätoimintaan. Voit sitoutua pidemmäksi aikaa, vaikka vain muutamaksi kuukaudeksi tai osallistua toimintaan kertaluontoisesti.

Koulutuksen sisältö

  • Punaisen Ristin vapaaehtoistoiminta ja ystävätoiminnan eri muodot
  • Yksinäisyys haastaa ystävätoimintaa
  • Vapaaehtoisena ystävänä toimiminen
  • Vuorovaikutus ja kohtaaminen
  • Vapaaehtoisen hyvinvointi

Ilmoittaudu mukaan täältä: https://oma.punainenristi.fi/event/21508 tai sähköpostitse jenni.hartikainen(at)punainenristi.fi

Tiedot

Date:
21.3.
Aika:
17:00-20:00
Tapahtuma kategoria:

Tapahtumapaikka

Pääty, Hyvän olon keskus Pirtti
Varsitie 1
Pudasjärvi,
+ Google Map