Tarja Lapintaival aloitti kirjaamon palvelusihteerinä

10.9.2020

Kaupungin keskustoimiston tehtävien uudelleenjärjestelyjen myötä tuli avoimeksi palvelusihteerin tehtävä, jonka otti vastaan Tarja Lapintaival 18.8.2020 alkaen.

Tarjan työtehtäviin kaupungin kirjaamossa kuuluvat asiakirjahallinta, kokousasioiden valmistelu sekä asiakaspalvelutehtävät. Näiden lisäksi hän toimii myös tarkastuslautakunnan sihteerinä. Tarjan työpiste sijaitsee kirjaamossa kaupungintalon yläkerrassa yhdessä hallintosihteeri Mirja Moilasen kanssa.

Pudasjärvelle Tarja saapui Mikkelistä, jossa hän toimi vastaavanlaisissa tehtävissä kaupungin kirjaamossa. Koulutukseltaan Tarja on merkonomi, jonka lisäksi hän on suorittanut asiakirjahallinnon ja arkistotoimen ammattitutkinnon.

Hyrynsalmelta lähtöisin oleva Tarja kertoo harrastavansa mökkeilyä sekä sen luonnollisena oheistuotteena syntyvää luonnossa ja vesillä liikkumista. Perheeseen kuuluu kaksi aikuista lasta, kaksi lastenlasta ja äiti, joita hän tapaa lähes viikoittain viettäessään mökkielämää synnyinpaikkakunnallaan. Pohjoinen luonto ja lyhyempi etäisyys läheisiin vaikuttivatkin suuresti hänen päätökseensä hakea tehtävää Pudasjärveltä.

Last modified: 14.2.2022

Comments are closed.