EN | RU | FI

Pihojen ja liittymien lumenaurauksen tarpeen kartoitus

Kurenalan kyläyhdistyksen kautta on tullut tietoa, että liittymien lumipolanteet aurauksen jälkeen ovat suuri ongelma varsinkin ikäihmisille. Lumenaurauksen tarpeen kartoitus on suunnattu kaikille asukkaille koko Pudasjärven alueella. Kartoituksessa selvitetään auraustarpeen laajuutta. Pudasjärven kaupungin toimeksiannosta lumet aurataan pääteiltä, liittymien ja pihojen auraukset ovat lakisääteisesti kiinteistön omistajien omalla vastuulla.

Kartoituksen tekee Laavu-hanke, yhteistyössä Pudasjärven yrittäjien ja Kurenalan kyläyhdistyksen kanssa. Lisäksi tällä kartoituksella etsitään mahdollisuuksia työllistää. Selvityksen jälkeen etsitään ratkaisu miten ja kuka voisi lumienaurauksen ottaa tehtäväkseen ja millä hinnalla. Kyselyssä selvitetään, paljonko asiakas olisi valmis palvelusta maksamaan ja mihin kellonaikaan mennessä auraus olisi tehtävä.

Aurauksen tarpeen voi ilmoittaa 18.12.2015 klo 15.00 mennessä Pudasjärven kaupungin nettisivuilla tai kaavakkeella jonka saa asiakaspalvelusta. Ilmoittaa voi myös puhelimitse Laavu-hankkeen projektikoordinaattori Aili Jussilalle, p.050 4302198, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Kyselylomake

https://www.webropolsurveys.com/S/C72F53AC9AC672A9.par

pudasjarvi  Lapland - The North of Finland