Torin käyttömaksut poistuvat markkina-aikojen ulkopuolelta

Vilinää Pudasjärven torilla

Kaupunginhallituksen päätöksen 25.5.2021 § 178 mukaisesti Pudasjärven Kurenalan toripaikkamaksu on poistettu markkina-aikojen ulkopuolisilta ajoilta. Sähkön käyttömaksu on edelleen 4€/päivä.

Erikseen järjestettävinä markkina-aikoina torimaksu suoritetaan torisääntöjen mukaisesti.

Torin käytöstä tulee tehdä aina torin käyttöilmoitus sähköisellä ePalvelu-lomakkeella:

Mikäli toimija ei osaa tehdä ilmoitusta oma-aloitteisesti, voi ilmoituksen tehdä kaupungintalon asiakaspäätteellä asiakaspalveluhenkilöstön opastamana.

Torisäännöt

 1. Torin aukioloaika on klo 8:00- 15:30 arkipäivinä ja lauantaisin klo 8:00 - 13:30. Toripaikan tulee olla tyhjänä arkisin klo 16:00 mennessä ja lauantaisin klo 14:00 mennessä.
 2. Toripaikan koko on 4 x 6 metriä. Mahdollisen auton paikoitus tulee tapahtua toripaikan sisällä. Toripaikan ylimenevältä osalta peritään viiden (5) euron maksu. Mikäli toista toripaikkaa menee enemmän kuin puolet, torimaksu peritään kahdelta paikalta.
 3. Toripaikan käyttäjän tulee pitää toripaikka kunnossa ja jättää tyhjät pakkauslaatikot ym. vastaavat torialueella sijaitseviin jäteastioihin.
 4. Toripaikan käyttäjän tulee aina tehdä torinkäyttöilmoitus sähköisellä ePalvelu-lomakkeella Pudasjärven torin käyttöoikeus (epalvelu.fi)
 5. Toripaikan maksua peritään tapahtumana järjestettävinä markkina-aikoina (hinnat sis. alv 24%). Markkina-aikojen ulkopuolisina aikoina torin käytöstä peritään ainoastaan sähköpistemaksu.
  • Peruspaikka, 4 m x 6 m 10,00 €/päivä
  • 30,00 €/viikko
  • 70,00 €/kuukausi
  • Linja-auto/rekkamyymäläpaikka, 4 rn x 18 m 17 ,00 €/päivä/paikka
  • 70,00 €/viikko
  • 150,00 €/kuukausi
  • Sähköpisteen vuokra 4,00 €/päivä/sähköpiste
 1. Torimaksu koskee myyjä, ostaja- ja vuokrauskäyttäjiä, myös marjojen ym. keräilytuotteiden ostajia ja myyjiä. Yksittäisissä tapauksissa teknisellä johtajalla tai torialueesta vastaavalla toimintayksikön esimiehellä on oikeus harkintansa mukaan myöntää poikkeus torisäännön määräyksistä ja maksuista.
 2. Torimaksu suoritetaan käteismaksuna torivalvojalle.
 3. Torimyyjä hankkii kustannuksellaan myyntiin tarvittavat viranomaisluvat (esim. elintarvikkeiden myyntiin ympäristötarkastajan lupa).