EN | RU | FI

Yhdistystoimijoille syksyn aikataulua

Ihmisiä Pirtin portaikossa

Niin se tuo syksy mennä hujahtaa hurjaa vauhtia etiäpäin. Tässäpä muutamia aikatauluja yhdistystoimijoille kalenteriin merkitsemistä varten.

Lokakuu

Kehittämis- ja toimintatukien muutoshakemus tai tuen käyttöoikeuden siirtopyyntö ensi vuodelle tulee jättää viimeistään 16.10.2021. Jättöaikaa on aikaistettu parilla viikolla, jotta ehdimme saada muutoshakemusten yhteissumman vuoden 2022 valmistelukierrokselle mukaan.

Ohjeet: https://www.pudasjarvi.fi/kaupungin-palvelut/yhdistystoiminta/avustukset-ja-tuet/kehittaemis-ja-toimintatuet

Muutoshakemuslomake sähköisenä ja tulostettavana versiona: https://www.pudasjarvi.fi/kaupungin-palvelut/yhdistystoiminta/avustukset-ja-tuet/kehittaemis-ja-toimintatuet/lomakkeet

Uutta! Sähköisen lomakkeen lopussa pyydetään sähköistä tunnistautumista.  

Marraskuu

Kaikille yhdistystoimijoille avoin Kyläneuvosto pidetään Hyvän olon keskus Pirtin auditoriossa 3.11.2021 klo 17.30-20. Kahvit klo 17 alkaen. Osallistua voi myös etänä. Jos kylät osallistuvat omilta taloiltaan porukalla, niin informoikaa omianne. Ohjelma toimitetaan sähköpostilla ja laitetaan myös lehti-ilmoitus/ilmoitus kaupungin nettisivulle lähempänä ajankohtaa.

EU-ruokapussit jaetaan kylille yhdistystoimijoiden kautta ja Kurenalla SPR Pudasjärven osaston ja LC Hilimojen toimesta marras-/joulukuun vaihteen tienoilla. Ensi vuonna malli muuttuu ja tästä tulee tiedotetta erikseen lähempänä seuraavaa jakokertaa.

Muuta

Pudasjärvi voitti Kuntamarkkinoinnin SM-kisoissa hopeaa. Kiitos kylille, kun lähditte mukaan sisällön tuotantoon! Muistattehan, että teillä on käytössä vapaasti kertomanne perusteella mainostoimiston tekemät kylälogot. Niitä voi käyttää mm. kylän nimen yhteydessä, painotuotteissa, vain mielikuvitus on rajana… Logot saatte käyttöönne pyytämällä sähköpostitse  Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Yhdistykset voivat varata neuvottelutiloja kaupungintalolta. Muistetaan voimassa olevat koronarajoitukset. Tilat yhdistystoimijoille (pudasjarvi.fi)

Yhdistystoimijoille kuuluvien asioiden tiedottaminen tapahtuu nykyään pääasiassa https://www.pudasjarvi.fi/kaupungin-palvelut/yhdistystoiminta kautta. Seuraa sivun oikeassa laidassa olevia kohtia Koulutukset ja tapahtumat sekä Tiedotteet.

Olkaa yhteydessä, jos on kysymyksiä. Hyvää syksyn jatkoa!

Yhteistyöterveisin,
Sinikka Mosorin
palvelusuunnittelija, hankkeet ja järjestöyhteistyö
puh. 040 504 3861

pudasjarvi  Lapland - The North of Finland