EN | RU | FI

Karhupajalle lahjoitettiin sähköurut

Karhupajan väki sai ilon ja kiitoksen aiheen saadessaan lahjoituksena Asta ja Erkki Piriseltä sähköurut rikastuttamaan musiikkivälinearsenaaliaan. Kauniit kiitokset heille lämpimästä nuoria kannustavasta teosta.

Maailma ja työpaikkojen toiminnat vaativat jatkuvaa kehittämistä ja positiivisia muutoksia. Karhupajan toiminnan yhtenä uutena toimintana on nuorille tarjottavana oleva Musiikki- ja ohjelmistopajatoiminta. Musiikki- ja ohjelmistopajaan tulemiseen vaaditaan nuorelta ainoastaan kiinnostus itsensä ilmaisuun musiikin ja/tai muun hallussa olevan esitysten tekemisen halun avulla. Ei edellytetä mitään erityisosaamista eikä taitoja, halu tehdä yhdessä mukavia asioita muiden ja itsen ilahduttamiseksi ja kehittämiseksi riittää. Tällaisesta työkokeilusta on oikeasti hyötyä nuorelle hänen hakiessaan koulutus-, työkokeilu. tai työpaikkaa sellaiselta alalta, jossa tarvitaan ja arvostetaan esiintymistaitoa ja luovaa tekemisrohkeutta.

Nuoren/nuorisoporukan, jolla ei ole vielä työkokeilu-, työ- tai koulutuspaikkaa kannattaa esittää TE-toimistossa halukkuutensa tulla Karhupajalle käynnistämään uutta musiikillista toimintaa. Suora yhteydenotto Karhupajan valmentajiin tai käynti ovat tervetulleita ja mahdollista.

pudasjarvi  Lapland - The North of Finland