EN | RU | FI

Meidän Pudasjärvi - tapahtuma koko kaupungille

Pudasjärvi-päivä järjestetään tänä vuonna yhteisöllisellä teemalla: Meidän Pudasjärvi. Tapahtuma on kaikille avoin tapahtumapäivä, jolloin kuka vain voi järjestää toimintaa eri puolilla kaupunkia. Areena on sinun!

Tehdään yhdessä Pudasjärvi-päivästä meidän päivämme, jolloin kaikille löytyy mieluista tekemistä eikä kenenkään tarvitse olla yksin!

täytä tapahtumapassi, tykitä tagi ja voita!

Tapahtumista on koostettu kartta, joka toimii osallistujille rastikilpailun tapaan tapahtumapassina. Ota passi mukaasi, kierrä Meidän Pudasjärvi -päivän tapahtumissa ja merkitse käymäsi tapahtumat passin karttaan. Tapahtumapassi löytyy 22.8. ilmestyvästä Pudasjärvi-lehdestä, mutta sitä on myös jaossa mm. kaupungintalon aulassa, kirjaston palvelupisteessä, Tuomas Sammelvuo -salissa, Pudasjärven kirjakaupassa ja Pohjantähdessä. Sen voi myös tulostaa itse alta löytyvästä linkistä. Täytetyn passin voi palauttaa kaupungintalon asiakaspalvelupisteeseen tai postilaatikkoon, tai sen voi lähettää postitse os. Pudasjärven kaupunki, Marjut Järvinen, PL 10, 93101 Pudasjärvi.

Voit osallistua myös somessa ottamalla kuvan kolmesta tapahtumasta ja merkitsemällä ne Facebookissa tai Instagramissa hashtagilla #meidänpudasjärvi.

Jokainen passinsa 30.9. 2019 mennessä palauttanut tai kuvansa tägännyt osallistuu arvontaan, jossa voi voittaa 150 euron arvoisen lahjakortin pudasjärvisissä liikkeissä hummattavaksi!

Lataa itsellesi

Tapahtumat kartalla

Klikkaa kuvakkeen kärkeä saadaksesi tapahtumasta lisätietoja.

Lisätietoja

Marjut Järvinen
tapahtumatuottaja
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
040 734 0973

pudasjarvi  Lapland - The North of Finland