EN | RU | FI

Meidän Pudasjärvi - tapahtuma koko kaupungille

Elokuun 29. päivä klo 12-19 järjestettävä Pudasjärvi-päivä kaipaa juuri sinun panostasi, olit sitten nuori tai aikuinen, yrittäjä, yhdistysaktiivi tai yksityishenkilö.

Pudasjärvi-päivä järjestetään tänä vuonna yhteisöllisellä teemalla: Meidän Pudasjärvi. Tapahtuma on kaikille avoin tapahtumapäivä, jolloin kuka vain voi järjestää toimintaa eri puolilla kaupunkia. Tapahtuman järjestämisen ei tarvitse olla aikaa vievä tai kallis. Tärkeämpää on tapahtuman ihmisiä yhteen kokoava luonne ja hyvä fiilis.
Pistä pystyyn kahvila, järjestä taloyhtiön peräkärrykirppis, soita harmonikkaa, kisaile saappaan heitossa tai kutsu vaikka kaverit kylään. Areena on sinun!

Ilmoita tapahtumastasi Pudasjärven kaupungin tapahtumatuottajalle viimeistään 12.7.2019 ja ole yhteydessä jo sitä ennen, niin suunnitellaan yhdessä! Kaikista tapahtumista koostetaan kartta, joka toimii osallistujille rastikilpailun tapaan tapahtumapassina. Jokainen passinsa palauttanut osallistuu arvontaan.

Tehdään yhdessä Pudasjärvi-päivästä meidän päivämme, jolloin kaikille löytyy mieluista tekemistä eikä kenenkään tarvitse olla yksin!

Tapahtumatuottaja Marjut Järvinen
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
040 734 0973

Lataa itsellesi

pudasjarvi  Lapland - The North of Finland