Kasvuvauhti-yrityspalvelusetelin hakuaika käynnistyy

Kasvuvauhti-yrityspalveluseteli on Pudasjärven Kehitys Oy:n ja Pudasjärven kaupungin järjestämä tuki paikkakunnalla toimivalle yrittäjälle. Tuki on haettavissa 27.9.2019 mennessä ja tuki on tarkoitettu markkinoinnin ja myynnin kehittämiseen, juridisiin sekä muihin asiantuntijapalveluihin.

- Kasvuvauhti-yrityspalveluseteli on luotu yrityskentän toiveiden ja tarpeiden pohjalta. Tuen kautta saadaan kaivattua vauhtia varsin monipuolisiin kehittämistoimenpiteisiin, kertoo Pudasjärven Kehitys Oy:n toimitusjohtaja Sari Turtiainen.

Yrityspalvelusetelin avulla yrittäjä voi hankkia juuri omaan tarpeeseensa sopivaa asiantuntijapalvelua yrityksen kehittämiseen. Palvelu hankitaan ulkopuoliselta toimijalta ostopalveluna, ja yrittäjä kilpailuttaa ja valitsee haluamansa palveluntuottajan itse. Tuen määrä on puolet yrityksen toteuttaman kehityshankkeen kuluista, mutta korkeintaan 1 500 euroa per yritys. Tuki maksetaan jälkikäteen, kun kehityshanke on toteutunut suunnitellusti.

Aikaisempien hakujen kautta joukko yrityksiä on hyödyntänyt seteliä markkinoinnin kehittämiseen ja tällä kertaa tukea voi hyödyntää myös juridisten ja muiden asiantuntijapalveluiden ostoon. Setelin avulla on toteutettu tähän mennessä esimerkiksi yrityksen markkinointivideo ja uudet kotisivut. Hoiva-Pudas Oy:n Laura Väisänen on yksi palveluseteliä hyödyntänyt yrittäjä.

- Tuen hakuprosessi oli helppoa ja vaivatonta. Sopivan kumppanin sai valita itse ja www.hoivapudas.fi-sivusto pystyttiin toteuttamaan tuen avulla laadukkaammin ja laajamittaisemmin, toteaa Laura Väisänen.  

Kasvuvauhtia yritysneuvonnan kautta

Pudasjärven Kehitys Oy:n yritysneuvoja Auvo Turpeinen auttaa setelin haussa ja ohjaa tarvittaessa myös muiden kehittämispalvelujen pariin. - Palvelusetelin kautta saadaan aikaan aitoja kehitysaskelia, joiden kautta saadaan yrityksiin lisää asiakkaita ja työpaikkoja. Kannattaa katsoa yrityspalvelusetelin hakuohjeet nettisivuillamme, kertoo yritysneuvoja Auvo Turpeinen.

- Syksyn koulutuksista ja yritystapahtumista ollaan kokoamassa ohjelmaa ja siitä tulee myös lisätietoa nettiin lähiaikoina, muistuttavat Turpeinen ja Turtiainen.

Lue lisää osoitteessa www.pudasjarvenkehitys.fi