EN | RU | FI

Suviseurojen järjestäminen Pudasjärvellä siirtyy myöhäisempään ajankohtaan - tavoitteena Suviseurat Pudasjärvellä 2023

Suomen Rauhanyhdistysten Keskusyhdistyksen (SRK) Suviseuroja on järjestetty jo yli sadan vuoden ajan. Laajasti osallistujia kokoava tapahtuma järjestetään vuosittain kesä-heinäkuun vaihteessa.

Äänekosken Suviseurojen yhteydessä pidetty vuosikokous nimesi Kuusamon Rauhanyhdistyksen vuoden 2022 Suviseurojen vastuuyhdistykseksi. Vastuuyhdistys on kutsunut mukaan seurajärjestelyihin  useita pohjoisen alueen rauhanyhdistyksiä.

Suomen Rauhanyhdistysten Keskusyhdistys (SRK) ja Kuusamon Rauhanyhdistys tekivät syyskuussa sopimuksen Pudasjärven kaupungin kanssa Pudasjärven lentokentän käyttämisestä 2022 Suviseurojen seura-alueena. Sopimuksen allekirjoittamisen jälkeen on ilmennyt alueen käyttöön liittyviä epävarmuustekijöitä. Tämän vuoksi SRK on käynnistänyt selvitys- ja valmistelutyön vuoden 2022 Suviseurojen järjestämiseksi Kauhavalla. SRK:n vuosikokous tekee lopulliset päätökset seurapaikoista ja järjestelyvastuista ensi kesänä Reisjärven Suviseurojen yhteydessä.

Suviseuraorganisaatio puolestaan selvittää ja valmistelee yhteistyössä Pudasjärven kaupungin ja SRK:n kanssa Suviseurojen järjestämistä vuonna 2023 Pudasjärven lentokentällä.

Lisätiedot

Pudasjärven kaupunki
tekninen johtaja Eero Talala, puh. 040 587 2275

Suomen Rauhanyhdistysten Keskusyhdistys
puheenjohtaja Matti Taskila, puh. 044 087 1028

pudasjarvi  Lapland - The North of Finland