EN | RU | FI

Hyvän olon keskuksen projektikoordinaattoriksi Kaija Kuiri

Kaija Kuiri

Pudasjärven kaupungilla on aloittanut projektikoordinaattorina pudasjärveläislähtöinen Kaija Kuiri. Kuirin tehtävänä on yhteistyössä toimijoiden kanssa varmistaa palvelujen sujuva siirtyminen uusiin tiloihin sekä yhteisen lisäarvoa tuovan toimintamallin kehittäminen. Lisäksi hän koordinoi Hyvän olon keskuksen taidehankintaa. Aikaisemmin Kuiri on työskennellyt hallinnollisissa tehtävissä sijoitus-, rakennus- ja maanrakennusalalla. Hän on ollut mukana mm. rakennushankkeissa ja kiinteistön vuokraukseen liittyvissä tehtävissä pääasiassa Oulun seudulla.

Kuiri on seurannut mielenkiinnolla syntymäkaupunkinsa Pudasjärven kehitystä ja erityisesti hirsirakentamiseen liittyviä rakennushankkeita. Hyvän olon keskus on ainutlaatuinen kohde Suomessa ja hän aloittaa innolla uudessa tehtävässä. -Erityisesti Kaija odottaa sitä, että pääsee tutustumaan ihmisiin, jotka tulevat työskentelemään Hyvän olon keskuksessa. Tavoitteena on kehittää siitä yhdessä paikka, josta kaikki pudasjärveläiset voivat olla ylpeitä. Myös tulevien asiakkaiden mietteet ja ajatukset ovat tärkeitä. Siksi Kuiri toivookin, että ihmiset ovat rohkeasti yhteydessä.

Lisätietoja

Kaija Kuiri, p. 040 1208 975 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

pudasjarvi  Lapland - The North of Finland