EN | RU | FI

Lisää neuvottelutiloja yhdistystoimijoiden käyttöön veloituksetta

Hirsikampuksen tilat ovat yhdistysten varattavissa veloituksetta ajalla 1.9.-30.4. ma-to klo 17-21, koska silloin on kansalaisopiston iltakäytön vahtimestari paikalla.

Tilat varataan arkisin klo 8-16 puhelimella numerosta puh 050 467 2750. Puhelussa sovitaan pelisäännöt: saapumisaika, kulkeminen kiinteistössä sekä mahdollisesta avainkuittauksesta yms. käyttäytymisohjeistuksesta.

Ensisijaisesti D-osan luokkatilat ovat käytössä, ne mitkä ovat vapaana Kansalaisopistolta sekä neuvottelutila B213. Neuvottelutilan vapaana olo on vahtimestarin toimesta varmistettava rehtori Mikko Lumpeelta.

Tilat ovat koulupäivän jälkeisessä kunnossa ja vuokraaja vastaa mahdollisista vahingoista. Yhdistystoimijat siivoavat käyttämänsä tilat samaan kuntoon kuin mitä ne olivat saavuttaessa.

Isommissa iltatilaisuuksissa aulatilan käytöstä tulee sopia hyvissä ajoin, koska se aiheuttaa ateriapalveluille ja siivouspalveluille lisätyötä. Näiltä osin vuokraaja maksaa lisäkulut voimassa olevan taksan mukaisesti.

Yhdistyksillä on edelleen mahdollisuus varata neuvottelutiloja ympäri vuoden myös kaupungintalolta veloituksetta. Varauskyselyn voi tehdä kaupungintalon asiakaspalvelupisteeseen puh. 040 826 6417 tai sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Asiakaspalvelupiste palvelee ma-pe klo 8.00-16.00, paitsi juhlapyhien aattona klo 8.00-15.00.

Lisätiedustelut

Sinikka Mosorin
palvelusuunnittelija, hankkeet ja järjestöyhdyshenkilö
puh. 040 504 3861
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

pudasjarvi  Lapland - The North of Finland