EN | RU | FI

Kehittämis- ja toimintatukien myöntämisprosessi hidastuu poikkeustilanteesta johtuen

Täppäri ja läppäri

Tiedote kaikille Pudasjärven kaupungin kehittämis- ja toimintatukia vuodelle 2020 hakeneille.

Ennakkotiedoista poiketen vuoden 2020 kehittämis- ja toimintatukien eteneminen on nyt pysähtynyt poikkeustilanteesta johtuen.

Alkuperäisen aikataulutuksen mukaan yhteisöllisyysvaliokunnan piti antaa ohjausesitys kaupunginhallituksen tukirahojen jaosta 20.3.2020. Tällöin kaupunginhallitus olisi voinut päättää tuista huhtikuun alkupuolen kokouksessa ja ne olisi tulleet maksuun huhtikuun loppupuolella.

Poikkeustilanteesta johtuen yhteisöllisyysvaliokunnan, kuten kaikkien muidenkin valmistelevien tahojen, kokoukset on nyt peruttu ja näillä näkymin (jos tilanne ei muutu) seuraava yhteisöllisyysvaliokunnan kokous on 20.5.2020. Tällöin tuet saataisiin maksuun kesäkuussa.

Huom! Osassa tukihakemuksia sähköpostiosoitteet ovat epäselviä. Ottakaa esille omassa yhdistyksessänne, että tuleeko kaikille asianosaisille sähköpostia allekirjoittaneelta, koska yhdistyksiä koskevat tiedotteet lähtevät kauttani.

Jos teillä on kysyttävää/tiedotettavaa, niin ottakaa yhteyttä sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai soittakaa alla olevaan numeroon. Teemme töitä etänä poikkeustilanteesta johtuen.

Lisätiedot

Sinikka Mosorin
puh. 040 504 3861

pudasjarvi  Lapland - The North of Finland