EN | RU | FI

Mirja Moilasesta kaupungin hallintosihteeri

Mirja Moilanen

Kaupungin keskustoimiston tehtävien uudelleenjärjestelyjen myötä toisen palvelusihteerin virka muutettiin hallintosihteerin viraksi. Valituksi virkaan tuli Mirja Moilanen, joka ottaa sen vastaan 1.6.2020 alkaen.

Virkanimikkeen muuttumisen taustalla oli saada tarvittavaa lisäresurssia kaupungintalouden valmistelutehtäviin, asiakirjahallinnon kehittämiseen, kokoushallintaan ja kokousasioiden valmisteluun. Niinpä oli tarkoituksenmukaista, että viran tehtävänimike muutettiin vastaamaan tehtävää ja sen vaativuustasoa.

Mirja on kaupungintalolla tuttu näky jo vuodesta 2010 lähtien. Oltuaan pari vuotta asiakaspalvelupisteen asiakassihteerinä hän sai toimen keskustoimiston palvelusihteerinä.

- Entisessä työssäni pääpaino oli asiakirja- ja kokoushallinnassa, joten paljon uutta ja vaativaa asiaa on omaksuttavana. Mutta otan sen haasteena vastaan!

Lähtöisin Mirja on Hetekylästä, jossa hän perheineen asuu edelleen. Perheeseen kuuluvat aviomies, kaksi jo aikuista lasta sekä lemmikkikoira. Vapaa-aika kuluu maaseudulla asuttaessa ihan kotitöiden merkeissä, koiran kanssa lenkkeillen sekä kesäisin marjastaen. Lisäksi Mirja on mukana järjestötoiminnassa. Koulutukseltaan hän on tradenomi (AMK).

pudasjarvi  Lapland - The North of Finland