EN | RU | FI

Tukihaku yhdistyksille 8.3.-15.4.2021 Oulun Seudun Leaderilla

Oulun Seudun Leader käynnistää Palveluiden kehittäminen – ja digitalisaation edistäminen -teemahankkeen alahankehaun. Tukikelpoisten alahankkeiden teemana on Palveluiden kehittämiseen ja digitalisaation edistämiseen liittyvät pienet investoinnit sekä pienimuotoinen rakentaminen.

Alahankkeen kokonaiskustannusarvion tulee olla 1000–8000 euroa, josta tukitaso on 60 % kokonaiskustannuksista. Talkootyö hyväksytään yksityisen rahoituksen osuudeksi, mikäli tuenkohteena on rakentaminen. Mahdollinen tuki voidaan myöntää vain tukipäätöksen jälkeen tehdyille investoinneille.

Hakukelpoisia hakijoita ovat Oulun Seudun Leaderin toiminta-alueella toimivat rekisteröidyt yhdistykset ja seurat. Alahankkeiden on noudatettava Oulun Seudun Leaderin paikallista kehittämisstrategiaa 2014–2020. Hankkeiden valinnasta päättää Oulun Seudun Leader ry:n hallitus.
Tuen hakemisesta järjestetään kaksi hakuinfo-tilaisuutta, jotka pidetään verkon välityksellä Teams -sovelluksella. Tilaisuudet pidetään keskiviikkona 10.3.2021 ja keskiviikkona 24.3.2021. Tilaisuuksiin on ennakkoilmoittautuminen.

Paperinen hankehakemus liitteineen tulee toimittaa 15.4.2021 mennessä. Hakemuslomakkeet, alahankkeiden valintakriteerit, ilmoittautumislomake hakuinfoihin sekä tarkempi ohjeistus löytyvät osoitteesta www.oulunseudunleader.fi/fi/hankkeet/teema/teema4

Lisätietoja

Leader-neuvoja Elina Seppälä
p. 040 845 5618
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

pudasjarvi  Lapland - The North of Finland