EN | RU | FI

Voimavaravalmennus starttaa Pudasjärvellä

Mitä voimavaravalmennus on? Valmennuksessa pyritään tunnistamaan ja vahvistamaan omia voimavaroja ja elämässä olevia myönteisiä asioita. Valmennuksen sisältöön kuuluu mm. liikuntaa, tietoa ravinnosta ja ruoan valmistusta, raha-asioiden ja talouden hallinnan pohtimista, opiskeluihin ja työpaikkoihin liittyvää infoa ja rentoa yhdessä oloa erilaisten asioiden äärellä. Valmennus järjestetään kerran viikossa päiväsaikaan, 12 viikon ajan ja kesto on 4h kerrallaan.

Syyskuussa starttaava nuorten palveluiden järjestämä Voimavaravalmennus sopii 18-29-vuotiaille. Ryhmän pääsääntöinen kokoontuminen tapahtuu nuorten työpajalla. Mukaan voi ilmoittautua etsivä nuorisotyön kautta.

Etsivä nuorisotyön, Juha Mertala on ollut mukana toteuttamassa aikaisempia Valpas-hankkeen järjestämiä Voimavaravalmennuksia. Valmennukseen osallistuneet ovat antaneet erittäin myönteistä palautetta valmennuksesta. Valmennuskerroilla on ollut olemassa pohjana perusrunko, jonka sisältöön osallistujat ovat voineet myös itse vaikuttaa. Jos sää on ollut hyvä ja osallistujat ovat haluunneet luontoon, niin silloin on lähdetty esim. laavulle nuotioimaan ja käyty asioita läpi siellä.

Voimavaravalmennus kokoontuu keskiviikkoisin 5.9-21.11.2018 klo 11.00-15.00 Karhupajalla (Teollisuustie 12).

Lisätiedot

Etsivä nuorisotyöntekijä
Juha Mertala
040 826 6610, juha.mertala@pudasjarvi

pudasjarvi  Lapland - The North of Finland