EN | RU | FI

Kaupungin järjestämä kerhotoiminta vilkastuu

Pudasjärven kaupungin nuorisotoimi järjestää tulevan lukuvuoden aikana monipuolisesti kerhoja nuorisotilan kerhotilassa. Viime keväänä kokeiluluontoisesti Lakarin koululla järjestetty monitoimikerho saa nyt jatkoa nuorisotilalla. Lasten toiveita on kuunneltu ja niitä otetaan edelleen vastaan, toiveet ja ideat auttavat meitä kehittämään toimintaamme.

Syksyllä 2018 alkavat seuraavat kerhot: monitoimikerho, heppakerho, läksykerho ja kokkaa mummun kanssa -kerho jossa vapaaehtoiset mummut ovat lasten kaverina leipomassa ja tekemässä ruokaa sekä antamassa hyviä vinkkejä. Läksykerho toteutetaan yhteistyössä kirjaston henkilökunnan kanssa. Heppakerhossa opetellaan mm. hevosen hoidon perusasioita teoriassa, tutustutaan erilaisiin varusteisiin ja niiden huoltamiseen. Monitoimikerhossa luvassa mm. liikuntaa, leipomista, askartelua ja pelailua. Kerhot alkavat syys/lokakuussa, seuraa ilmoittelua.

Mikäli haluat kysyä lisätietoja, voit soitella nuorisopalveluiden oppisopimusopiskelija Eveliina Jaakkolalle, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., p. 050 523 3942.

pudasjarvi  Lapland - The North of Finland