EN | RU | FI

Kalevi Pynssi, uusi nuorisotyöntekijämme

pynssi kaleviOlen Kalevi Pynssi, 50 vuotta. Koulutukseltani olen yhteisöpedagogi, valmistuin Humanistisesta ammattikorkeakoulusta Haapavedeltä 2003. Lehti-ilmoituksen perusteella hain opiskelemaan Haapavedelle täysin uutta alaa, enkä ole katunut päivääkään sitä. Nuoriso- ja vapaa-ajankoulutusohjelma tuntui mielenkiintoiselta, ja sitä se olikin.

Hain Pudasjärvelle koska vakinainen nuorisotyöntekijän paikka oli täällä avoinna, myös ulkoilumaastot ovat erinomaiset, joten päätös laittaa hakemus oli helppo.

Tavoitteena on tarjota kanavia nuorten vaikuttamiseen, sekä palveluita ja toimintoja virikerikkaan vapaa-ajantoiminnan suunnitteluun ja toteuttamiseen yhdessä nuorten, nuorisotoimen ja yhteistyökumppaneiden kanssa.

Pudasjärvellä olen saavutettavissa puhelimitse, henkilökohtaisesti tapaamalla nuokkarilla sekä jalkautuen paikkakunnalla.

Olen aiemmin toiminut ammattiopistossa asuntola- ja vapaa-ajanohjaajana sekä sivutoimisena tuntiopettajana. Kouluympäristössä nuorten kanssa toimimisesta on kokemusta.

Vapaa-aikanani tykkään hiihtää, lasketella, fillaroida, patikoida ja muuten vaan ihmetellä luonnossa. Myös musiikin kuuntelu sekä levyltä, että livenä kavereiden kanssa kuuluu ohjelmistoon.

pudasjarvi  Lapland - The North of Finland