EN | RU | FI

Lue e-lehtiä missä vain

eMagz avautuu nyt mistä vain – yli 60 tuttua aikakauslehteä luettavissa omalla laitteellasi! Kirjaudu kirjastokortin numerolla ja PIN-koodilla osoitteessa kaipo.emagz.fi.

eMagz-palvelu sisältää kotimaisia aikakauslehtiä digitaalisina näköislehtinä. Lehdet ovat palvelussa heti niiden ilmestyttyä. Lehden avautumista saattaa joutua odottamaan hetken, jos lehti on luettavana toisella käyttäjällä. Palvelu on käytettävissä myös kirjastojen asiakaskoneilla ja kirjaston verkkoon liitetyillä omilla laitteilla, jolloin lehtivalikoima on laajempi.

Lisätietoja ja ohjeet löydät eKirjastosta

OUTI-kirjastojen käyttösäännöt uudistuvat 7.1.2020

OUTI-kirjastojen käyttösääntöihin tulee muutoksia 7.1. alkaen. Muutosten ansiosta varauksia voi olla voimassa 100 entisen 50 varauksen sijasta ja uuden kirjastokortin kadonneen tilalle saa jatkossa 2 eurolla. Rikkoutuneet tai kadonneet konsolipelit voi jatkossa korvata hankkimalla tilalle uuden kappaleen. Käyttöön otetaan toinen palautuskehotus, jonka hinta on 2 euroa. Kehotus lähtee 35 vuorokautta eräpäivän jälkeen. Ensimmäinen palautuskehotus lähtee 7 vuorokautta eräpäivästä ja sen hinta on 1 euro. Toinen palautuskehotus lähetetään myös ennen 7.1.2020 lainatusta aineistosta.

Käyttösäännöt löytyvät kokonaisuudessaan OUTI-verkkokirjaston Info-sivulta.

pudasjarvi  Lapland - The North of Finland