EN | RU | FI

Nuorisotoimen hiihtolomahubaa

Issikkavaellus

Nuorisotoimi järjestää toivotun ratsastusretken Kuusamoon hiihtolomalla keskiviikkona 4.3. Aikataulut tarkentuvat myöhemmin.

Issikkavaellus tapahtuu Nurminiemen ratsutilalla, lähdemme oppaan johdolla vaeltamaan islanninhevosilla Kuusamoon upeisiin maisemiin. Vaellus kestää n. 2h. Mukaan pääsee neljä ensimmäistä ilmoittautujaa, toimi siis nopeasti mikäli haluat mukaan!

Sinun täytyy hallita hevonen kaikissa askellajeissa ja pärjätä vaihtelevassa maastossa pari tuntia hevosen selässä. Mitään erikoisempaa ei tarvitse kuitenkaan osata.

Reissun hinta on 40€ ja se sisältää matkat, vaelluksen sekä ruokailun. Retki toteutuu, mikäli osallistujia on vähintään kaksi. Tarvitset lupalapun jonka voit noutaa nuorisotilalta tai tulostaa kaupungin nettisivuilta, tästä näin.

Sitovat ilmoittautumiset Eveliinalle: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. / 0505233942

Super Mega-retki

Nuorisotoimi järjestää retken Vuokattiin, kohteena Superpark ja Megazone. Retkipäivä on hiihtolomalla ke 4.3.2020. Lähtö on klo 10.30 nuorisotilan edestä ja paluu viimeistään klo 19.00 samaan paikkaan. Retkikohteena on Vuokatin Superpark ja Megazone.

Voit ilmoittautua joko Superparkiin tai Megazoneen. Huom! Megazonessa saa päiväpassin, jolla voi pelata 22 minuutin pelejä niin paljoin kuin ehtii ja ryhmiin mahtuu (33 mahtuu yhteen peliin).

Päivän aikana ruokailu Robsonin kotilounas, joka kuuluu osallistumismaksuun.

Retken hinta 20€/osallistuja. Hinta sisältää kyydin, ruuan ja aktiviteetin.Retken hinta 20€/osallistuja. Hinta sisältää kyydin, ruuan ja aktiviteetin.

Retki on suunnattu alakoululaisille, nuorille ja huoltajille. Kaikkien osallistujien tulee täyttää lupalappu, joka annetaan viimeistään retken alussa ohjaajalle. Lupalappuja saa nuorisotilalta tai kaupungin nettisivuilta, kas tästä. Mukaan lähtevien huoltajien pitää ilmoittautua myös tällä samalla lomakkeella osallistujana.

Ilmoittautumisaika päättyy pe 21.2.2020 klo 15.00. Jos et pääsekään retkelle, niin ilmoitathan heti asiasta Maritalle.

Lisätietoja voi kysyä Maritalta. 040 352 9042, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

lmoittautumislinkki on:
https://link.webropolsurveys.com/S/6A14E3BF51D5F48B

pudasjarvi  Lapland - The North of Finland