EN | RU | FI

Koronaviruksen vaikutukset Pudasjärven kirjaston toimintaan

Kirjasto ja kirjastoauto ovat kokonaan suljettuna 18.3. – 13.5.2020 valtioneuvoston päätöksellä. Pääkirjaston omatoimikäyttö ei tuolloin ole mahdollista. Kirjaston kotipalvelu keskeytetään toistaiseksi.

Pääkirjaston palautusluukku on suljettu 31.3. lähtien Aluehallintoviraston linjauksen mukaisesti.

Lainojen eräpäivät ja varausten viimeiset noutopäivät siirretään poikkeusajan yli. Myöhästymis- ja palautuskehotusmaksuja ei synny kiinniolon aikana.

OUTI-verkkokirjasto ja eKirjasto ovat auki ympäri vuorokauden. OUTI-verkkokirjastossa voi muun muassa uusia lainansa, maksaa kirjastomaksuja ja hallinnoida varauksia. Lainojen maksimiuusintojen määrä on nostettu 10 uusintaan.

eKirjastosta löytyy e-kirjojen ja e-äänikirjojen lisäksi e-lehtiä, musiikkia, dokumentteja ja elokuvia. Palveluihin kirjaudutaan kirjastokortin numerolla ja PIN-koodilla.

PIN-koodin saa tarvittaessa tilattua OUTI-verkkokirjaston Unohditko PIN-koodisi -linkin avulla asiakastietoihin kirjattuun sähköpostiosoitteeseen.

Kirjasto palvelee puhelimitse (040 826 6434) ma-pe klo 9 – 15 sekä sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

pudasjarvi  Lapland - The North of Finland