EN | RU | FI

Kansalaisopiston toimistopalvelut ja opetusjärjestelyt korona-aikana

Koronaepidemiasta johtuen kansalaisopiston toimisto palvelee toistaiseksi ensisijaisesti sähköpostitse ja puhelimitse. Kirjepostia voi lähettää normaalisti os. Pudasjärven kansalaisopisto, PL 10, 93101 Pudasjärvi, tai toimittaa toimiston lukolliseen postilaatikkoon osoitteessa Karhukunnaantie 6. Postilaatikko sijaitsee pääsisäänkäynnin vasemmalla puolella. Kirjepostia voi palauttaa myös kaupungintalon ulko-oven vieressä olevaan postilaatikkoon suljetussa kuoressa, kuoreen maininta ”Kansalaisopisto”.

Välttämättömät asioinnit toimistossa pyydämme sopimaan etukäteen ottamalla yhteyttä palvelusihteeri Tuula Haveriseen, vahtimestari Taisto Haveriseen tai koulutussuunnittelija Pasi Kemppaiseen. Yhteystiedot alla:
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., p. 040 8266 431
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., p. 040 186 3606
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., p. 050 4366 206

Koronatilanne Pudasjärvellä on vielä rauhallinen ja yhdessä toimien pyrimme sen pitämäänkin sellaisena. Lisätietoja Pohjois-Pohjanmaan koronatilanteesta www.oyskorona.fi. Kurssitoiminnassa noudatamme kulloisiakin Valtioneuvoston, Aluehallintoviraston, Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen, Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin sekä Pudasjärven kaupungin johtoryhmän linjaamia suosituksia.

Jos sinulla on flunssaoireita, älä tule kansalaisopiston kurssille, vaan mene koronatestiin. Kurssille voit taas tulla, kun oireet ovat hävinneet ja koronatestin tulos on negatiivinen. Jos joku tulee opiston kurssille flunssaisena, kurssin opettajalla on oikeus kehottaa flunssaista kurssilaista poistumaan ja palaamaan kurssille vasta flunssan parannuttua.

Ensiarvoisen tärkeää on pestä kädet mahdollisimman usein ja huolellisesti, käyttää käsidesiä ja huolehtia riittävistä turvaväleistä (2 m). Kädet tulee pestä kurssitunnille saapuessa ja pois lähtiessä sekä välilä tarpeen mukaan. Kasvomaskin tai visiirin käyttö on suositeltavaa 12 vuotta täyttäneille ja sitä vanhemmille. Asenna puhelimeesi Koronavilkku-sovellus itsesi ja muiden turvaksi

Tervettä ja turvallista lukuvuoden jatkoa!

pudasjarvi  Lapland - The North of Finland