EN | RU | FI

Kansalasopiston lähiopetus käynnistyy 15.2.2021 alkaen

Kansalaisopiston lähiopetus voidaan käynnistää ma 15.2.2021 alkaen. Pudasjärven kaupungin johtoryhmä linjasi 10.2.2021 kaupunkikohtaisista rajoituksista toistaiseksi. Linkki tiedotteeseen (pdf).

Vaikka lähiopetuksen käynnistäminen on nyt mahdollista, ei kursseja käynnistetä, mikäli se ei ole mahdollista turvallisesti koronarajoitusten vuoksi. Jotkut etäopetuksena toimivat kurssit voivat jatkaa etäopetuksessa.

Kursseille osallistutaan terveenä. Vähäisissäkään flunssaoireissa ei voi tulla kurssille, vaan tulee hakeutua koronatestiin. Kurssit järjestetään koronarajoitusten puitteissa (turvavälit 2 metriä, kasvomaskit tai visiirit 12 vuotta täyttäneille ja sitä vanhemmille, käsien pesu ja desinfiointi ennen ja jälkeen opetustunnin sekä tarpeen mukaan, välineiden desinfiointi).

Lapset ja nuoret saatetaan kurssipaikan ulko-ovelle. Saattajien ja ulkopuolisten sisätiloissa tapahtuva odottelu ei ole sallittua. Kurssin opettaja päästää osallistujat sisään ja huolehtii, että ulkopuolisia ei tule sisätiloihin.

Kursseille ilmoittautuneille tiedotetaan henkilökohtaisesti kurssin käynnistymisestä.

pudasjarvi  Lapland - The North of Finland