EN | RU | FI

Kesäduuni 2018

Kesäduuni kampanja starttaa taas. Voit täyttää kesäduunihakemuksen myös netissä, Pudasjärven kaupungin sivuilla. Tänä vuonna kohderyhmänämme ovat pudasjärveläiset, vuosina 2000-2003 syntyneet nuoret.

Kesäduuni 2018 -kampanjan käytännön toteuttajana on Pudasjärven 4H-yhdistys, yhteistyössä Pudasjärven kaupungin kanssa.

Toimi näin

  • Mieti; mikä työ sinua kiinnostaisi? Kuka voisi Sinut tuolle alalle Pudasjärvellä työllistää?
  • Ota rohkeasti itse mahdolliseen kesätyönantajaan yhteyttä! Tapoja on monia; mene käymään, soita tai jos tavoitat työantajaa huonosti, voit laittaa vaikka sähköpostia ensi alkuun. Muista, että myös työpaikat kaipaavat kesätyöntekijöitä ja kuuntelevat Sinun asiaasi mielellään.
  • Täytä kesätyöhakemus joko netissä tai paperilla. Lomakkeita löytyy TOPI-torilta (Kauppatie 3 L), 4H-toimistolta (Kauppatie 3L), kaupungintalon infosta, internetistä. Voit täyttää kesätyöhakemuksia koko kesän ajan.
  • Jos olet jo onnistunut saamaan duunipaikan, täytä lomake siitä huolimatta. Kerro lomakkeella, minne olet työllistymässä ja kenen kanssa asiasta on sovittu.
  • Kahden viikon (60h) kesätyöstä nuorelle maksettava bruttopalkka on 345 euroa ja yhden viikon (30h) kesätyöstä nuorelle maksettava bruttopalkka on 172,50 euroa.

Jos et onnistunut vielä saamaan paikkaa, eipä hätää. Me pyrimme 4H:lla yhdistämään sopivan työnhakijan ja -antajan. Joten ole ihmeessä tavoitettavissa hakemuksen jätettyäsi!

Muutama vinkki ensikertaa kesäduuniin suuntaavalle

  1. Tule sovittuun aikaan työpaikalle.
  2. Pukeudu asianmukaisesti, ottaen huomioon työtehtävät ja sään.
  3. Noudata ohjeita ja kysy reilusti apua uusien tehtävien edessä.
  4. Jos jostakin syystä joudut olemaan töistä poissa, ilmoita siitä aina työnantajallesi.

Haluatko kysyä jotain?

Tiina Salonpää, p. 0400 289 330, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

sähköinen hakulomake

Hakulomakkeen löydät kaupungin sivuilta, tarkalleen ottaen juuri tästä.

pudasjarvi  Lapland - The North of Finland