EN | RU | FI

Maaseutuelinkeinojen kehittämistuet

Tältä sivulta löydät tietoa Pudasjärven kaupungin voimassa olevista maaseutuelinkeinojen kehittämiseen liittyvistä tukiasioista. Kaupunki varaa vuosittain määrärahan (120 000 € vuonna 2019) jaettavaksi. Käytäthän siis mahdollisuutta hyväksesi.

Palauta tukihakemuslomake, kuittikopiot ja maksukuitit:

  • Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
  • kaupungintalo, Varsitie 7

Ethän kerää koko vuoden ajan kuitteja vaan lähetä ne mahdollisimman pian, kun olet maksanut laskun. Näin saat osan rahoistasi tukena takaisin nopeammin. Tämä auttaa myös meitä täällä kaupungin puolella, kun mietimme seuraavan vuoden talousarviota ja sitä, että riittävätkö määrärahat.

Tukea voi hakea kuluvan vuoden kuluihin 31.12. saakka. Huomaa, että jos tuot hakulomakkeet liitteineen kaupungintalolle, niin jättöaikaa on 31.12. vain klo 15:00 saakka. Sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. jätettäessä aikaa on klo 23:59 saakka.

Poikkeus: Ostolomitusten tukia voi hakea seuraavan vuoden helmikuun viimeiseen päivään saakka. Mikäli päivä sattuu viikonlopulle, niin jättöaika on viimeistään seuraava arkipäivä klo 16:00 mennessä.

Jos sinulla on kysyttävää, palautetta tai kehittämisehdotuksia, niin otathan yhteyttä!

Yhteistyöterveisin

Sinikka Mosorin
palvelusuunnittelija, hankkeet ja järjestöyhteistyö
puh. 040 504 3861
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

pudasjarvi  Lapland - The North of Finland