Vuokrattavat ja lainattavat tilat

Pudasjärven kaupunki vuokraa ja lainaa tiloja moniin erilaisiin käyttötarkoituksiin. Tilojen koot vaihtelevat muutaman hengen neuvottelutiloista aina usean sadan hengen saleihin.

Käyttö- ja vuokrausehdot

Tilojen käyttäjillä tulee olla nimettynä vastuuhenkilö, joka ilmoitetaan varauksen yhteydessä.

Osa tiloista on Pudasjärvelle rekisteröityjen yhdistysten käytettävissä maksutta ehdolla, että yhdistystoimijat saattavat käyttämänsä tilat lähtiessään samaan kuntoon kuin mitä ne olivat sinne saavuttaessa.

Tilat tulee lukita sieltä lähdettäessä. Mahdollisista vahingoista vastaa tilojen vuokraaja.

Lumiareena
Lumiareena

Iso-Syötteen juurella sijaitseva LumiAreena on jopa 500 henkilön tapahtumakeskus, joka tarjoaa tilat mm. kokouksille, koulutuksille, konserteille, juhlille, liikunta- ja valmennustapahtumille sekä muille erilaisille tapahtumille ympäri vuoden.

Kurkisali
Pirtin Kurkisali

Hyvän olon keskus Pirtin auditorio, Kurkisali on muuntuva ja monipuolinen kokous- ja koulutustila. Sali sopii mainiosti myös konserttien, teatteriesitysten ja muiden tapahtumien järjestämiseen. Katsomoon sopii jopa 300 henkilöä.

Hyvän olon keskus Pirtti talvella
Pirtin muut tilat

Hyvän olon keskus Pirtissä on Kurkisalin lisäksi kaksi ulkopuolisten toimijoiden käytettävissä olevaa tilaa, kirjaston kymmenen hengen ryhmätila sekä nuorisotila, jonka koko riittää suurellekin osallistujamäärälle.

Pohjantähden auditorio
Pohjantähti

Pohjantähden auditorio on oivallinen paikka ennen kaikkea elokuvien esittämiseen ja katsomiseen, mutta toimii mainiosti myös kokous- ja koulutustilaisuuksien pitopaikkana.

Opiskelija Puikkarin neuvottelutilassa
Puikkarin neuvottelutila

Virkistysuimala Puikkarin neuvottelutila soveltuu alle kahdenkymmenen hengen tilaisuuksiin, kuten kokouksiin ja koulutuksiin. Tila on varusteltu monipuolisin AV-laittein.

Lentäjänmaja ulkoa
Lentäjänmaja

Ilmailukeskuksessa sijaitsevan Lentäjänmajan seitsemän asuinhuonetta  soveltuvat mainiosti pidempiaikaiseenkin oleskeluun. Se toimii myös kokous- ja koulutustilaisuuksien pitopaikkana.