EN | RU | FI

Yhdistystoiminta

Yhdistystoiminta Pudasjärvellä

Tämän sivun kautta löydät tietoa Pudasjärven kaupungin voimassa olevista yhdistyksiin liittyvistä asioista.

Pudasjärven kokoiselle maaseutukaupungille on onni, että alueella on hyvin aktiivista yhdistystoimintaa. Pudasjärven alueella toimi Patentti- ja rekisterihallituksen tiedon mukaan elokuussa 2021 yhteensä 244 yhdistystä. Yhdistystoimintaa harjoittavat vapaaehtoiset tekevät heille itselleen ja alueelle tärkeää työtä, joka on kuntalaisia lähellä. Myös muualle muuttaneet ja kotipaikkakunnalla käyvät tulevat mielellään yhteisiin tapaamisiin. Yhdistystoimijat toivottavat myös mökkiläiset lämpimästi tervetulleeksi mukaan toimintaan. 

Tämän sivuston sivupalkista löydät syventävää aihekohtaista tietoa, joka on suunnattu nimenomaan yhdistystoimijoille.

Yhdistysten tiedot löytyvät kaupungin ylläpitämästä rekisteristä. Yhdistykset ilmoittavat tai muuttavat itse tietoja tämän lomakkeen avulla.  

Yhdistykset ilmoittava itse tapahtumakalenteriin omat tapahtumansa. Myös kaupungin järjestämät tapahtumat löytyvät samasta paikasta.

Kyläneuvosto

Kaupunki kutsuu kaikki yhdistykset 3-4 kertaa vuodessa yhteisiin Kyläneuvostoihin eri puolille pitäjää ja/tai Teams-yhteyden kautta. Illat on tarkoitettu yhdistysten kuulumisten vaihtoon sekä ajankohtaisiin yhteisiin asioihin.

Kaupungin yhdyshenkilöt

Hankkeiden ja järjestöyhteistyön palvelusuunnittelija, viestinnän ja markkinoinnin palvelusuunnittelija sekä yhdistysagentti toimivat linkkeinä yhdistysten ja kaupungin välillä molempiin suuntiin. Jos sinulla on kysyttävää, palautetta tai kehittämisehdotuksia, niin otathan yhteyttä!

pudasjarvi  Lapland - The North of Finland