Ajantasaiset asemakaavat

Tontteja lomaan ja arkeen

Omaa tupaa ja omaa lupaa halajavalle on Pudasjärven kaupungilla tarjota tontteja monipuolisesti. Tutustu tarjontaamme ja varaa unelmasi vaikka suoraan verkosta!

Syötteen Luokkavaaran vapaa-ajantontit

Syötteen vapaa-ajantonttimme sijaitsevat Luokkavaarassa, korpikuusten kainalossa, valokuidun varrella. Keskellä kaikkea, mutta kaukana kiireestä.

Lue lisää Luokkavaaran tonteista

Nivankangas – koti keskustan kupeilta

Keskustan tuntumaan Nivankankaan asuinalueelle kaavoitetut, reilun kokoiset omakotitontit muodostavat kylämäisen ja luonnonläheisen asuinalueen, lähellä kouluja ja keskustan palveluita.

Lue lisää Nivankankaan tonteista

Varaa unelmasi vaikka suoraan verkosta

Alle olemme keränneet tonttiemme parhaimmistoa, joille voi alkaa rakentaa vaikka heti.

Tutustu kohteisiin linkkien kautta ja ota rohkeasti yhteyttä sopimuskiinteistönvälittäjäämme. He lähtevät myös tarvittaessa oppaiksi tutustumiskäynnille.

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi Pudasjärvelle!

Ilmoita tonttisi myyntiin

Pudasjärven kaupunki avustaa tontinomistajia ja tontinhakijoita ilmoittamalla yksityisessä omistuksessa olevista rakentamattomista tonteista.

Palvelun tavoitteena on, että tontinhakijat voivat hakea tonttia kaupungin tonttitarjonnan lisäksi yksityisten omistuksessa olevista tonteista.

Järjestelmä perustuu omistajan tai muun ilmoittajan luovuttamiin tontti- ja yhteystietoihin. Tontin omistaja tai ilmoittaja antaa tonteista lisätietoja ja vastaa antamiensa tietojen luotettavuudesta.

Ilmoitus tulee nähtäville noin viikon kuluessa sen lähettämisestä osoitteessa www.pudasjarvi.fi/tontit. Ilmoitus on voimassa yhden vuoden ja poistuu aikaisemmin vain omistajan aloitteesta.

Mahdollisesta tonttikaupan valmistelusta ja tekemisestä vastaavat aina omistaja ja ostaja sopimallaan tavalla. Kaupunki ei osallistu kauppavalmisteluihin.

Ilmoituksen jättäjän tulee varmistaa osoitteen oikeellisuus ja olemassaolo osoitteessa www.pudasjarvi.fi/tontit

Poistaaksesi ilmoituksen, ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen kaavoitus@pudasjarvi.fi. Poistoilmoituksen pitää tulla samasta osoitteesta kuin ilmoitusta tehtäessä.

Tontin tiedot

Yhteyshenkilön tiedot