Tontit

Tonttikartta

Toivotko, että pääset suoraan pihaltasi sienimetsään? Meillä on tontteja, jotka sijaitsevat kauniilla mäntykankaalla keskellä luonnonrauhaa. Tai miltä kuulostaisi oma kotiranta kotimaan kauniista maisemista? 

Meillä on myynnissä myös rantatontteja, joiden yksi upea ominaisuus on kaunis jokimaisema! Ja mikä parasta, keskustan palvelut ja lastesi peruskoulu sekä lukio löytyvät alle 10 kilometrin päästä.

Alle olemme keränneet tonttiemme parhaimmistoa, joille voi alkaa rakentaa vaikka heti.

Tutustu kohteisiin linkkien kautta ja ota rohkeasti yhteyttä sopimuskiinteistönvälittäjään! He lähtevät myös tarvittaessa oppaiksi tutustumiskäynnille. Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi Pudasjärvelle!

Ilmoita tonttisi myyntiin

Pudasjärven kaupunki avustaa tontinomistajia ja tontinhakijoita ilmoittamalla yksityisessä omistuksessa olevista rakentamattomista tonteista.

Palvelun tavoitteena on, että tontinhakijat voivat hakea tonttia kaupungin tonttitarjonnan lisäksi yksityisten omistuksessa olevista tonteista.

Järjestelmä perustuu omistajan tai muun ilmoittajan luovuttamiin tontti- ja yhteystietoihin. Tontin omistaja tai ilmoittaja antaa tonteista lisätietoja ja vastaa antamiensa tietojen luotettavuudesta.

Ilmoitus tulee nähtäville noin viikon kuluessa sen lähettämisestä osoitteessa www.pudasjarvi.fi/tontit. Ilmoitus on voimassa yhden vuoden ja poistuu aikaisemmin vain omistajan aloitteesta.

Mahdollisesta tonttikaupan valmistelusta ja tekemisestä vastaavat aina omistaja ja ostaja sopimallaan tavalla. Kaupunki ei osallistu kauppavalmisteluihin.

Ilmoituksen jättäjän tulee varmistaa osoitteen oikeellisuus ja olemassaolo osoitteessa www.pudasjarvi.fi/tontit

Poistaaksesi ilmoituksen, ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen kaavoitus@pudasjarvi.fi. Poistoilmoituksen pitää tulla samasta osoitteesta kuin ilmoitusta tehtäessä.

Tontin tiedot

Yhteyshenkilön tiedot