Lumiareena

Lumiareena logolla

Iso-Syötteen juurella sijaitseva LumiAreena on jopa 500 henkilön tapahtumakeskus, joka tarjoaa tilat mm. kokouksille, koulutuksille, konserteille, juhlille, liikunta- ja valmennustapahtumille sekä muille erilaisille tapahtumille ympäri vuoden.

Tilassa on laadukas ääni- ja valotekniikka sekä hyvä akustiikka. Catering-palvelut hoituvat Syötteen ravintolayritysten kautta.

Tiloihin on sijoittunut Pudasjärven turisti-info, Syötteen keskusvaraamo palveluineen, Ravintola Tovaglia, kunto- ja vapaapainosali sekä noin 430 m² salitilaa, jota voi hyödyntää esimerkiksi ryhmäliikuntaa ja erilaisia tapahtumia varten. Ylätason monikäyttösali on toimiva paikka myös vaihtuvalle pop-up myymälälle.

Salin lattian materiaali on Pulastic Elite Performance 90. Salista löydät varusteet ja lattiamerkinnät lentopallon, sulkapallon, tenniksen ja salibandyn pelaamista varten. Keskusvaraamosta voit halutessasi vuokrata pelivälineitä.

LumiAreenan pinta-ala on yhteensä noin 1400 m² ja sieltä on sisäyhteys KIDE Hotelliin.

LumiAreenan omistaa Pudasjärven kaupunki. Pudasjärvi on Suomen hirsipääkaupunki ja tunnettu hirsirakentamisestaan, joten kaupungin linjan mukaisesti myös LumiAreenan päärakennusmateriaali on hirsi. Kyseessä on maailman ensimmäinen tämän tyyppiseen käyttötarkoitukseen rakennettu moderni hirsirakennus.

Hintaesimerkkejä

Kokoukset

osallistujamäärästä riippuen 7 – 15 € / hlö /2-8 h  (sis. alv. 24%)

Urheilutapahtumat ja –kilpailut

alk. 273 €/2-8 h (sis. alv. 24%)

Liikuntakäyttö, yksityiset käyttäjät

alk. 30  €/h (sis. alv. 10%)

Pop-up -myymälä

alk. 62 €/päivä (sis. alv. 24%)

Varaukset & lisätiedot

Syötteen keskusvaraamo
Romekievarintie 2, 93280 Syöte
Puh. 08 823 400
keskusvaraamo@syote.fi