Pudasjärven kaupunki julkaisee maksutta yleishyödyllisten yhdistysten ja yhteisöjen Pudasjärven alueella järjestämiä, kaikille avoimia tapahtumia kalenterissa. Tapahtumasta voi ilmoittaa tällä lomakkeella.

Poliittiset tilaisuudet (esim. vaalitilaisuudet) ovat mahdollisia julkaista vain, jos paikalla on vähintään kolmen puolueen edustajia tai kaupunki on niissä mukana.

Loading Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Veikko Ahvenaisen 95-vuotis juhlakonsertti Kurkisalissa

10.4. klo 19:00-21:00

Veikko Ahvenainen ja Carina Nordlund

Harmonikkalegendan 95v. Juhlakiertueen konsertti kuullaan Pudasjärven Kurkisalissa keskiviikkona 10.4 Klo 19.00. Tilaisuudessa esiintyvät Veikko Ahvenainen ja hänen ruotsalainen puolisonsa harmonikkataituri ja pianisti Carina Nordlund. Mukana on myös Pudasjärven hanuristit. Tilaisuuden järjestelyissä on mukana Pudasjärven kulttuuritoimi.

Veikko Ahvenaisen komea ura vain jatkuu!

Yksi Suomen valovoimaisimmista harmonikkataiteilijoista, Veikko Ahvenainen täyttää tänä vuonna 95 vuotta. Veikon ura on pituudeltaan merkitykseltään kansainvälisesti arvioituna ainutlaatuinen. Hän on avannut harmonikalle tietä kirkkoihin, sinfoniaorkestereihin ja musiikkioppilaitoksiin. Takana on lähes 5000 konserttia eri puolilla maailmaa. Mestari on edelleenkin huippukunnossa ja kiertueet jatkuvat edelleen.Tulevassa konsertissa kuullaan kaikille tuttuja huippusäveliä vuosien varrelta. Pudasjärven hanuristit ja Harri Inkeröinen antavat paikallista väriä konserttiin.

Väliajalla julkistetaan Veikon uusin 3CD- levyboxi hänen parhaita levytyksiään. Konsertissa on saatavana myös Veikon kirjoittama suosittu kirja Hanurini muistoja.

Liput konserttiin 15€ ovelta. Tervetuloa kuulemaan.

Kuva:Veikko Ahvenainen ja Carina Nordlund

Tiedot

Päivämäärä:
10.4.
Aika:
19:00-21:00
Tapahtuma kategoria:

Tapahtumapaikka

Kurkisali, Hyvän olon keskus Pirtti
Varsitie 1
Pudasjärvi,
+ Google Map

Järjestäjä

Kulttuuripalvelut