Hallintotoiminta

Hallintotoiminta toimii hallintojohtajan alaisuudessa. Se huolehtii kaupunginvaltuuston, kaupunginhallituksen ja tarvittaessa muidenkin kaupungin toimielinten suunnittelu-, valmistelu- ja täytäntöönpanotehtävistä sekä muista hallintotehtävistä.

Hallintotoiminta tuottaa asiakas- ja yhteispalvelut, henkilöstöpalvelut, talouspalvelut sekä tietohallintopalvelut. Se huolehtii henkilöstön työsuojeluun ja työhyvinvointiin liittyvistä yleisistä toimenpiteistä, Oulunkaaren ympäristöpalveluiden toiminnasta sekä muista kaupunginhallituksen määräämistä tehtäväalueista. Lisäksi se vastaa hanketoiminnan koordinoinnista, kuntamarkkinoinnista, kaupungin viestinnästä, asumisen edistämisestä, työllistämisestä sekä kansainvälisyys- ja maahanmuuttopalveluista.

Tavoitteinaan hallintotoiminnalla on kaupungin vastuulla olevien tehtävien hallinnollisten tukitoimien koordinoinnin ja kokonaisuuden hallinta, asukkaiden osallisuuden edistäminen ja yhteisöllisyyden lisääminen sekä pitkäjänteinen elinvoimaisuuden varmistaminen.

Vastuualue
KaupunginvaltuustoOinas-Panuma Olga
KaupunginhallitusRiekki Vesa
TarkastustoimiHeikkilä Juha
KaupunginjohtajaTimonen Tomi
KuntayhteistyöTimonen Tomi
KeskustoimistoPätsi Henri
VaalitMoilanen Mirja
TaloushallintoViljamaa Mirja
HankinnatSeppänen Jenna-Riikka
EdunvalvontaMuranen Henna
HenkilöstöhallintoHuhtamäki Heli
Oulunkaaren ympäristöpalvelutKelloniemi Jarmo
TyösuojeluHuhtamäki Heli
Viestintä ja markkinointiHuhtamäki Heli
TyöllisyydenhoitoHallikainen Irina
TyöpajaHallikainen Irina
MaahanmuuttotyöTimonen-Nissi Sirpa