Kiinteistöjen kunnossapito

Pudasjärven kaupunki käyttää kiinteistönhoidossa sähköistä tietojärjestelmää (BEM), johon kerätään tietoa rakennuksien huolloista ja muista rakennuksen kunnossapitoon liittyvistä asioista.

BEM- järjestelmä on kiinteistötietojärjestelmä, joka on työkalu kiinteistön suunnitelmallisen hoito- ja huoltotoimen, tila- ja laitetietojen, kunnossapidon ja sisäilma-asioiden hallintaan sekä kiinteistön auditointeihin.

Kiinteistön sähköinen huoltokirja helpottaa ja tehostaa päivittäistä toimintaa ja mahdollistaa kustannustehokkaamman kiinteistöjen ylläpidon. Tietojärjestelmän kautta saamme läpinäkyvyyttä kiinteistönhoitotyöhön ja epäkohtien ilmetessä mahdollistamme nopean reagoinnin vikatilanteissa.

Tilakäyttäjien on ilmoitettava kaikki kiinteistönhuoltoon ja siivoukseen liittyvät huolto- ja käyttäjäpalvelutoimenpiteet sekä palautteet järjestelmän kautta. Kiinteistönhuollon palvelupyynnöt jätetään tietojärjestelmään kaupungin sisäisestä verkosta (Pelkka) etusivulta tai Pudasjärven kaupungin verkkosivuilta.

Kaupungin rakennusten piha-alueiden ja yleisten alueiden kunnossapito

Kiinteistöhuolto Riekki Oy
puh. ma-pe klo 7-16: 040 745 9839, muina aikoina 0400 687 234

Kaupungin kiinteistöjen kiinteistönhoito- ja siivouspalvelut

Lassila & Tikanoja Oyj
puh. 010 636 7000