Asiointipiste

Mariitta Timonen

Verohallinto sekä Digi- ja väestötietovirasto

Verohallinnon ja Digi- ja väestötietoviraston asiointipiste sijaitsee Hyvän olon keskus Pirtin asiakaspalvelun yhteydessä. Asiointipisteestä saa lomakkeita ja siihen voi jättää hakemuksia ja hakemusten liitteitä Verohallinnolle ja maistraattiin toimitettavaksi. Kirjaston asiakaspäätteitä voi käyttää verkkoasiointiin joko itsenäisesti tai opastetusti.

Kela

Kelan asiointipiste sijaitsee Hyvän olon keskus Pirtin Kohtaamossa. Asiointipisteessä saat Kelan avustavaa asiakaspalvelua, yleistä neuvontaa, Kelan lomakkeita ja apua niiden täyttämiseen. Voit myös palauttaa Kelan hakemukset ja liitteet asiointipisteeseen.

Asiointipisteessä on mahdollisuus etäpalveluun, jossa Kelan palveluasiantuntija neuvoo asiakasta kuvayhteyden välityksellä. Lisäksi kirjastossa on useita asiakaspäätteitä, jotka ovat käytettävissä Kelan verkkoasiointiin joko itsenäisesti tai opastetusti. Tarvittaessa opastamme varaamaan aika Kelan puhelinpalveluun.

Kelan asiointipiste palvelee ma-pe 9-15, etäpalvelumahdollisuus ma ja ti 9-15.

Ensisijaisina palvelukanavina toimivat organisaatioiden omat internet-sivustot ja niistä löytyvät palvelupuhelinnumerot: www.vero.fi, www.dvv.fi ja www.kela.fi. Asiakaspalvelupisteen henkilökunta opastaa tarvittaessa verkkopalveluiden käytössä.

Asiointipiste

Hyvän olon keskus Pirtti
Varsitie 1
93100 Pudasjärvi

Puh. 08 5875 5300