Lumiareena

Lumiareena logolla

Iso-Syötteen juurella sijaitseva LumiAreena on jopa 500 henkilön tapahtumakeskus, joka tarjoaa tilat mm. kokouksille, koulutuksille, konserteille, juhlille, liikunta- ja valmennustapahtumille sekä muille erilaisille tapahtumille ympäri vuoden.

Tilassa on laadukas ääni- ja valotekniikka sekä hyvä akustiikka. Catering-palvelut hoituvat Syötteen ravintolayritysten kautta.

Tiloihin on sijoittunut Pudasjärven turisti-info Syötteen keskusvaraamo palveluineen, Bistoria Iso-Syöte, Syöte Rent & Safaris, kunto- ja vapaapainosali sekä noin 430 m² salitilaa, jota voi hyödyntää esimerkiksi ryhmäliikuntaa ja erilaisia tapahtumia varten.

Salin lattian materiaali on Pulastic Elite Performance 90. Salista löydät varusteet ja lattiamerkinnät lentopallon, sulkapallon, tenniksen ja salibandyn pelaamista varten.  Liikuntakäyttövarauksia ja -maksuja hoitaa Syöte Rent & Safaris.

LumiAreenan pinta-ala on yhteensä noin 1400 m² ja sieltä on sisäyhteys KIDE Hotelliin.

LumiAreenan omistaa Pudasjärven kaupunki. Pudasjärvi on Suomen hirsipääkaupunki ja tunnettu hirsirakentamisestaan, joten kaupungin linjan mukaisesti myös LumiAreenan päärakennusmateriaali on hirsi. Kyseessä on maailman ensimmäinen tämän tyyppiseen käyttötarkoitukseen rakennettu moderni hirsirakennus.

Hintaesimerkkejä

Kokoukset

osallistujamäärästä riippuen 7 – 15 € / hlö /2-8 h  (sis. alv. 24%)
Varaukset: www.syote.net

Urheilutapahtumat ja –kilpailut

alk. 273 €/2-8 h (sis. alv. 24%)
Varaukset: www.syote.net

Liikuntakäyttö, yksityiset käyttäjät

alk. 30  €/h (sis. alv. 10%)
Varaukset: www.syoterentsafaris.fi

Lisätiedot

Syötteen keskusvaraamo
Romekievarintie 2, 93280 Syöte
Puh. 08 823 400
keskusvaraamo@syote.fi