Lähiliikuntapuistot

Pietarilan lähiliikuntapuisto ilmasta
Pietarilan lähiliikuntapuisto

Pietarilan lähiliikuntapuisto

Ritolantie 21

Pietarilan lähiliikuntapuisto sijaitsee Mursunlammen rannalla lähellä Hirsikampusta.

Alueelta löytyy monipuolinen leikkikenttä, miniareena, kuntoilulaitteita sekä talvisin aktiivissa käytössä oleva avantouimapaikka pukeutumistiloineen. Lisäksi puiston yhteydessä on virkistyskalastukseen soveltuva laituri ja muita rakennelmia sekä vuokrattava vesiliikuntavälinevarasto

Rajamaan lähiliikuntapuisto
Rajamaanrannan lähiliikuntapuisto

Rajamaanrannan lähiliikuntapuisto

Kauralantie / Rajamaantie

Liikuntapuistossa voi liikkua ja virkistäytyä monin eri tavoin. Alueen läpi kulkee kävelypolku Rantaraitti, jonka varrelle voi istahtaa levähtämään ja nauttia samalla kauniista jokivarsimaisemista. 

Lihaskuntoaan voi ylläpitää erilaisilla voimistelutelineillä. Liikuntapuistoa kiertää myös 9-väyläinen frisbeegolfrata.

Talvisin alueella voi virkistäytyä vaikkapa pulkkamäkeä lasketellen tai Rantaraitilla hiihtäen ja talvikävelypolkuja seuraillen.

Puiston monipuolisuuteen suuren lisän tuo sinne asennettu Miniareena. Areena on tarkoitettu koripallon, jalkapallon ja katusählyn pelaamiseen. Areena on vapaasti kaikkien käytössä, mutta siihen voi hakea myös kiinteitä vuoroja. Areena soveltuu vaikkapa pienimuotoisten turnausten järjestämiseen

Liikuntapuisto soveltuu erinomaisesti myös erilaisten tapahtumien järjestämiseen tai vaikkapa piknikin viettämiseen perheen ja ystävien kanssa.

Luppoveden rantaa

Luppovesi

Syötetie

Luppoveden monitoimialue eli Luppis on harrastus- ja ajanviettopaikka kaiken ikäisille. Viihdy leikkipuistossa, kisaile frisbeegolfradalla tai vaikka skeittaa, scoottaa tai rullaa skeittipuistossa.