Tuomas Sammelvuo -sali

Tuomas Sammelvuo -sali

Liikuntahalli valmistui vuonna 1983. Sen perusteellinen remontti valmistui keväällä 2013 ja nimettiin Tuomas Sammelvuo -saliksi Suomen kaikkien aikojen menestyneimmän lentopalloilijan mukaisesti.

Halli on käytettävissä vain etukäteen käyttövuoron varanneille (yksittäiset vuorot sekä kausivuorot kesälle 1.6. – 14.8. ja talvelle 15.8. – 31.5.). 

Liikuntasali

Liikuntasalin pituus 36 m ja leveys 22 m. Vapaa korkeus on 9 metriä. Salissa on merkityt rajat lentopalloa, sulkapalloa, koripalloa, tennistä ja jalkapalloa varten sekä kaukalo salibandylle. Sali voidaan jakaa väliverhoin kolmeen osaan.

Salissa on mahdollisuus pesäpallon lyöntiharjoituksiin ja yleisurheilun heittoharjoituksiin. Pituushyppyä ja pikajuoksua varten on noin 40 metrin juoksusuora. Hallilla on kuusi pukuhuonetta, neljä pesuhuonetta ja sauna. Salissa on kiinteä katsomo 200 hengelle ja mahdollisuus laajentaa istumapaikkoja jopa 1 500 hengelle.

Ryhmäliikuntatila

Liikuntahallilla on erillinen 100 m² ryhmäliikuntatila, jota voidaan käyttää ryhmäliikuntaan, joogaan ym. harrastuksiin. Ryhmäliikuntatilaan voi varata vuoroja.

Tuomas Sammelvuo -sali

Tuulimyllyntie 4

Harjoitusvuorojen varaaminen

Joonas Pahkala
puh. 040 482 5817
joonas.pahkala@pudasjarvi.fi