Pudasjärven kaupunki julkaisee maksutta yleishyödyllisten yhdistysten ja yhteisöjen Pudasjärven alueella järjestämiä, kaikille avoimia tapahtumia kalenterissa. Tapahtumasta voi ilmoittaa tällä lomakkeella.

Poliittiset tilaisuudet (esim. vaalitilaisuudet) ovat mahdollisia julkaista vain, jos paikalla on vähintään kolmen puolueen edustajia tai kaupunki on niissä mukana.

Loading Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Ysäri Ski Day

13.4.

90’s is back!  Lauantaina 13.4. on Syötteellä Ysäri Ski Day, joten on aika kaivaa neonit naftaliinista, sinkkipastaa huuliin, pyöreät polaroidit silmille ja mäkeen!

Syöte sonnustautuu ysäritunnelmiin, tule sinäkin mukaan ikimuistoiselle aikamatkalle. Koska yhtenäinen tyyli tekee teeman, pukeudu ysärityyliin, tule rinteeseen ja hengailemaan huudeille.

Oulusta pääsee menoon mukaan omalla Saaga Travelin Ysäri Skibussilla. Varaa siis paikkasi Ysäri-skibussiin, hintakin vain 25€ ees taas ja matkakaupasta myös päivälippu spessuhintaan!
https://saagatravel.fi/tuote/ysari-skibus-oulusta-syotteelle/

Muistathan vielä nämä?  Torstain puvut, kaksmetriset suurpuikkarit, tiukkaakin tiukemmat hiihtohousut ”krepit” polvivahvistuksineen ja värikkäät haalariasut. Pinnalla oli myös Mäserin poolot (vetoketjulla tietenkin!), Bulan kirjavat päähineet, moon buutsit ja vyölaukut. Silmillä pienet pyöreät aurinkolasit, tukassa oli näyttävä otsavooku, sähäkät permanentit pilkisteli pipon alta ja ripsarikin oli sinistä kajalista puhumattakaan. Ensimmäiset Burtonit valtasi rinteet ja laskettelussa oli ihan oma tyylinsä – ah, ne tyylikkäät ja hallitut parallel-käännökset, jossa polvet olivat kuin niitattu yhteen. Tuttua, eikö vaan?

Kerää kaverit mukaan ja lähde viettämään värikästä rinnepäivää niin kuin silloin ennen vanhaan. Luvassa ohjelmaa terasseilla ja rinteessä. Be there!

Tiedot

Päivämäärä:
13.4.
Tapahtuma kategoria:

Tapahtumapaikka

Syöte