Pudasjärven kaupunki julkaisee maksutta yleishyödyllisten yhdistysten ja yhteisöjen Pudasjärven alueella järjestämiä, kaikille avoimia tapahtumia kalenterissa. Tapahtumasta voi ilmoittaa tällä lomakkeella.

Poliittiset tilaisuudet (esim. vaalitilaisuudet) ovat mahdollisia julkaista vain, jos paikalla on vähintään kolmen puolueen edustajia tai kaupunki on niissä mukana.

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Esko Rahkonen -musiikkinäytelmä

17.7. klo 17:00-19:00

Musiikkinäytelmä vie katsojan Eskon nuoruusvuosiin ja aikakauteen, jolloin Esko nousi yhdeksi Suomen tunnetuimmista artisteista. Yleisö voi elää ja tuntea uudelleen oman nuoruutensa unohtumattomat hetket Eskon laulujen parissa. Näytelmässä tulkitaan kruunaamattoman kuninkaan levyttämiä kappaleita, muun muassa Syvä kuin meri, Kotiseutu Pohjolassa ja monia muita hittejä. Näytelmässä esiintyvät tangokuninkaat Petri Hervanto ja Jarno Kokko, tangoprinssi 2006 Jarno Itkonen ja iskelmätähti J. Eskelinen. Säestyksestä vastaa Legenda-orkesteri kapellimestarinaan Seppo Rehnström. Käsikirjoitus Katja Karisukki, ohjaus Tuomo Salmela, tuotanto Viihdeohjelmat.

Kesto 2 tuntia sis. väliajan. Väliajalla Iinattijärven Nuorisoseura ry myy kahvia, pulla ja makkaraa. Lisätietoja Ritva Kinnula puh. 0400-289765.

Liput: 28 € ja ryhmille 25 € (ryhmän koko min. 10 hlöä) lippu.fi, R-Kioskit ja p.040-7406354 sekä ovelta.

Tiedot

Päivämäärä:
17.7.
Aika:
17:00-19:00
Tapahtuma kategoriat:
,

Tapahtumapaikka

Hampushalli
Petäjäsalmentie 492
Iinattijärvi,
+ Google Map