Pudasjärven kaupunki julkaisee maksutta yleishyödyllisten yhdistysten ja yhteisöjen Pudasjärven alueella järjestämiä, kaikille avoimia tapahtumia kalenterissa. Tapahtumasta voi ilmoittaa tällä lomakkeella.

Poliittiset tilaisuudet (esim. vaalitilaisuudet) ovat mahdollisia julkaista vain, jos paikalla on vähintään kolmen puolueen edustajia tai kaupunki on niissä mukana.

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.
Tapahtumasarja Tapahtuman sarja: Iltakahvila

Iltakahvila

20.5. klo 17:00-20:00

Kädet ja kahvikupit

Iltakahvila on kaikille avoin tapahtuma, jonne voi osallistua yksin tai koko perheen voimin. Paikalle voi tulla käväisemään tai olla vaikka koko illan.

Vapaamuotoinen tapahtuma sisältää rentoa seurustelua ja pelailua. Halutessaan voi osallistua myös ruuan valmistukseen. Iltakahvilassa tarjotaan runsasta iltapalaa ja tietenkin myös jälkiruokakahvit tai teet.

Iltakahvilan järjestelyistä vastaavat Pudasjärven Punainen risti, Pudasjärven kaupungin monikulttuuriset palvelut ja Work & Stay kokonainen elämä Koillismaalla -hanke. Iltapalaa on valmistamassa Pudasjärven maa- ja kotitalousnaisten osaajat. Iltapalan tarvikkeet tarjoaa Punaisen ristin Ruokaa ja osallisuutta -hanke.

Kannattaa tulla hakemaan iloa ja eloa maanantailtaan!

Tiedot

Päivämäärä:
20.5.
Aika:
17:00-20:00
Sarjat:
Tapahtuma kategoria:

Tapahtumapaikka

Nuorisotilat / Hyvän olon keskus Pirtti
Varsitie 1
Pudasjärvi,

Järjestäjä

Maahanmuuttajapalvelut