Pudasjärven kaupunki julkaisee maksutta yleishyödyllisten yhdistysten ja yhteisöjen Pudasjärven alueella järjestämiä, kaikille avoimia tapahtumia kalenterissa. Tapahtumasta voi ilmoittaa tällä lomakkeella.

Poliittiset tilaisuudet (esim. vaalitilaisuudet) ovat mahdollisia julkaista vain, jos paikalla on vähintään kolmen puolueen edustajia tai kaupunki on niissä mukana.

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Pudasjärven kesäisellä torilla: Jari Puhakka “Laula kanssain”

11.7. klo 11:00-12:00

LAULA KANSSAIN-yhteislaulutilaisuus on ohjelma joka on ollut jo monena kesänä erittäin pidetty ja toivottu tapahtuma keräten yhteen kuntalaisia ja kesäasukkaita.

Laulattajana sekä seremoniamestarina toimii kapellimestari-pianisti Jari Puhakka , joka on tunnettu lukuisista TV-esiintymisistä (mm. Bumtsibum sekä Tuttu Juttu Show). Jari on myös sovittanut ja säveltänyt monille tunnetuille artisteiille upeita äänitteitä sekä tuottanut kokonaisia albumeita aina lukuisiin kultalevyihin saakka. Kaikki laadukkaat Finnkaraoke-sovitukset muiden muassa ovat myös Jari Puhakan tunnettu tavaramerkki.

Tämän yhden tunnin kestävän yhteislaulumatinean aikana yleisö saa laulaa tuttuja sävelmiä, sekä laulujen lomassa esittää omia toiveitaan lauluvihkosta Jarin toimiessa yhteislaulutilaisuuden esilaulajana sekä pianistina.

Lauluja löytyy kattava valikoima, kaikkien tuntemia ja rakastamia iskelmiä aina ikivihreistä tangoista myös uudempiinkin popsävelmiin saakka.

Tiedot

Päivämäärä:
11.7.
Aika:
11:00-12:00
Tapahtuma kategoria:

Tapahtumapaikka

Pudasjärven tori
Puistotie 2
Pudasjärvi,
+ Google Map

Järjestäjä

Kulttuuripalvelut