Pudasjärven kaupunki julkaisee maksutta yleishyödyllisten yhdistysten ja yhteisöjen Pudasjärven alueella järjestämiä, kaikille avoimia tapahtumia kalenterissa. Tapahtumasta voi ilmoittaa tällä lomakkeella.

Poliittiset tilaisuudet (esim. vaalitilaisuudet) ovat mahdollisia julkaista vain, jos paikalla on vähintään kolmen puolueen edustajia tai kaupunki on niissä mukana.

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Retki Liminganlahden luontokeskukseen

11.5. klo 09:00-19:00

Kaksi joutsenta

Tule mukaan ainutlaatuiseen ja hauskaan Kurenalan kyläyhdistys ry:n järjestämään retkeen Liminganlahden luontokeskukseen 11.5.2024

Lähtö Oikopolun pysäkiltä klo 09.00 – Takaisin Oikopolulla n. klo 19. 00

Liminganlahden luontokeskuksella on mahdollista katsella ja kuunnella lintujen kevätmuuttoa, tai istua vaikka nuotiolla ja nauttia ulkoilmasta. Kyläyhdistys tarjoaa nuotiomakkarat.

Luontokeskuksen ravintolasta voi ostaa omakustanteisesti syötävää ja kahvitella, jos nälkä yllättää tai kahvihammasta alkaa kolottaa. Luontokeskuksessa on myytävänä matkamuistoja ja siellä voi tutustua “Lintujen kahdeksan vuodenaikaa” -näyttelyssä lintujen kauneuteen!  Lähdemme retkelle 50 hengen Syöte Charter bussilla ja kyytiin mahtuu 49 henkilöä!

Retkelle ilmoittautuminen

6.5 klo 19 mennessä, bussi täyttyy ilmoitus järjestyksessä, joten olethan nopea? Retken hinta JÄSENET 15€, EI JÄSENET 20 €

Sitovat ilmoittautumiset, jolloin myös kerromme tarkemmin retkestä.
0406535320/ pj. Kaisu Heikkinen

Tiedot

Päivämäärä:
11.5.
Aika:
09:00-19:00
Tapahtuma kategoriat:
,