Pudasjärven kaupunki julkaisee maksutta yleishyödyllisten yhdistysten ja yhteisöjen Pudasjärven alueella järjestämiä, kaikille avoimia tapahtumia kalenterissa. Tapahtumasta voi ilmoittaa tällä lomakkeella.

Poliittiset tilaisuudet (esim. vaalitilaisuudet) ovat mahdollisia julkaista vain, jos paikalla on vähintään kolmen puolueen edustajia tai kaupunki on niissä mukana.

Loading Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

SRK:n Suviseurat Pudasjärvellä

27.6.-1.7.

Suviseurat 2024

Kesän 2024 Suviseurat järjestetään Pudasjärven lentokentällä 28.6.–1.7.2024. Suviseurojen aattoseurat alkavat laulutuokiolla torstaina 27.6. kello 12, ja avajaiset ovat perjantaina 28.6. kello 10. Suviseurat loppuvat päätösseuroihin maanantaina 1.7. kello 13.30 alkaen.

Suviseurojen keskusalueelta löytyy iso seurateltta, jossa pidetään seurapuheita ja lauletaan virsiä ja Siionin lauluja. Keskusalueella on lisäksi esimerkiksi ravintola, myymälä ja kioski. Suviseurat on ulkoilmatapahtuma, joten tulijan kannattaa varustautua sää huomioiden.

Suviseuroihin pääsee esimerkiksi linja-autolla Pudasjärven keskustasta. Suviseurojen lähiliikenteen linja-auto liikennöi Suviseurojen ja Pudasjärven linja-autoasemien välillä torstaista maanantaihin saakka. Tapahtumaan voi saapua myös omalla autolla. Tällöin kannattaa varautua kävelymatkaan keskusalueelle.

Kaikki ovat tervetulleita Suviseuroihin. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Suviseurat järjestää Suomen Rauhanyhdistysten Keskusyhdistys SRK (srk.fi) ja Kuusamon rauhanyhdistys yhteistyössä alueen muiden rauhanyhdistysten kanssa

Lisätietoa: suviseurat.fi

Tiedot

Alkaa:
27.6.
Päättyy:
1.7.
Tapahtuma kategoria:

Tapahtumapaikka

Pudasjärven Ilmailukeskus
Lentäjäntie
Pudasjärvi,
+ Google Map